“Він не зрадив”: Лайма Вайкуле розсекретила, куди зник 74-річний Валерій Леонтьєв та яку позицію займає

Знаменита латвійська співачка Лайма Вай коли вперше за довгий час дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла про те, куди подівся її товариш Валерій Леонтьєв.

Після початку повномасштабної війни в Україні знаменита латвійська виконавиця Лайма Вайкуле одразу ж заявила про свою проукраїнську позицію та засудила дії російської федерації. Співачка не боїться висловлювати свою думку навіть не дивлячись на те, що велика кількість її фанатів займає протилежну.

Лайма Вайкуле розсекретила, куди зник Валерій Леонтьєв

Лайма Вайкуле розсекретила, куди зник Валерій Леонтьєв

Нещодавно знаменитість дала ексклюзивне інтерв’ю для Ксенії Собчак, в якому вперше заговорила про те, що її друзі росіяни залишилися з нею в хороших стосунках і не підтримують війну, про що про що тим не менш не поспішають говорити на публіку. Мало-помалу мова зайшла і про Валерія Леонтьєва, якого не показують на телебаченні досить давно.

Здебільшого в ЗМІ з’являлася інформація про його невдалі пластичні операції, але сам зірка ніколи цього не коментував. Лайма розсекретила, де зараз знаходиться артист і чому нічого не говорить про себе.

Як з’ясувалося, він завжди займав таку позицію: не давати інтерв’ю, а тому зараз від нього не очікують на жодні коментарі щодо війни.

“Валєра в Америці. Він зайнятий собою. Ось коли ви востаннє, вірніше, ви хоча б раз читали інтерв’ю Валерія Леонтьєва? Він не дає інтерв’ю ніколи у своєму житті. Тому в нього нічого не змінилося, він не зрадив себе. Він так само продовжує нічого не казати. Як він не говорив ніколи ні про кого і ні про себе”

Зокрема російські журналісти раніше повідомляли про те, що Леонтьєв остаточно емігрував до Сполучених Штатів Америки ще років 10 тому. Життя там не було йому по кишені, але співак успішно впорався з усіма труднощами.

Ба більше, не так давно повідомляли, що він зробив собі невдало пластичну операцію, через яку у чоловіка не закривалися очі. Тож він здебільшого був зосереджений на тому, щоб виправити дану проблему.

Втім, немає сумнівів, що шанувальників у артиста не поменшало, адже його творчість залишається неймовірно цікавою та екстравагантною. Чого тільки варті його костюми, які завжди проектувалися самим артистом.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.