Подруга Пугачової Лайма Вайкуле лікується від раку і виступає: ховається за тюрбанами й спортивними костюмами

Легендарна співачка Лайма Вайкуле тривалий час приховувала свою хворобу й намагалася не афішувати, але все ж таки всі ознаки її лікування були очевидними. Та наразі, жінка вже не боїться говорити про свій недуг.

Напередодні війни, Лайма Вайкуле повідомила не радісну звістку про стан свого здоров’я. У жінки відбулася ремісія онкохвороби, яку вона мужньо перемогла 20 років тому. Але рак – це дуже непередбачувана хвороба. Медики досі не можуть дати відповіді на запитання, звідки вона береться та що на це впливає. Тому, й лікування не є 100-відсотковою гарантією на життя.

Проте, всупереч всім складнощам, Лайма виходить в люди та часто посміхається, попри те, що лікарі обрали для неї агресивний спосіб лікування у вигляді курсу хіміотерапії. Саме через них Вайкуле ховає голову під тюрбанами й капелюшками, а також не переймається одягом, вона спокійно гуляє в спортивних костюмах.

Лайма прикриває нову зачіску хустками, капелюшками та капюшонами, але на одному з фото зірка таки показала свої відрослі кучері, які вже встигла висвітлити. Варто сказати, що Вайкуле виглядає просто неймовірно і дуже видно, що жінка радіє кожній миті свого життя. Тому, не дарма бореться.

Але частіше все ж таки співачка виходить у світ з покритою головою і цей стиль їй також дуже пасує, ніби робить її молодшою та більш витонченою. Натомість крізь всю очевидність ситуації, Лайма поки що не коментує, як проходить її лікування, не розповідає прогнози лікарів та своє ставлення до цього.

Та якщо уважно подивитися на зірку, то в її очах можна побачити жагу до життя та радість від кожного подиху. Тому, залишається лише побажати Лаймі багато сил і стійкості, адже, якщо вона перемогла один раз, то переможе й вдруге.

Схожі статті