Юрій Горбунов зізнався, що не викреслив зі свого життя першу дружину після появи Осадчої: “Хоче повернутися”

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому вперше за багато років розповів про стосунки зі своєю першою дружиною.

6 років тому Юрій Горбунов повідомив про те, що одружився з Катериною Осадчою, а також незабаром стане батьком. Через декілька місяців у пари з’явився син Іван, який був до того ж первістком телеведучого.

На той момент шоумен розповів про свою першу дружину небагато. Мовляв, з Людмилою розлучилися. Як відбувався процес, яким чином відреагувала благовірна — усе це залишилося поза кадром.

Юрій Горбунов зізнався, що не викреслив зі свого життя першу дружину

Юрій Горбунов з колишньою дружиною Людмилою
Юрій Горбунов зізнався, що не викреслив зі свого життя першу дружину

Нещодавно Юрій Горбунов дав ексклюзивне інтерв’ю для Слави Дьоміна, в якому вперше розповів про те, в яких стосунках зараз знаходиться з екс-благовірною, а також, де вона на даний момент проживає.

Як з’ясувалося, повністю взаємини екс-пара не розірвала. Людмила та Юрій розмовляють по телефону раз у декілька місяців. Ба більше, Горбунов впевнений, що припинити спілкування з людиною, з якою ти так багато пройшов у цьому житті, дуже важко і зовсім не обов’язково.

Дане спілкування носить суто родинний характер і, судячи з усього, дуже теплий. На даний момент Людмила Горбунова знаходиться у своїх дітей в Сполучених Штатах Америки, але хоче повернутися в Україну.

“Вона в Америці, у дітей. Виїхала ще до війни і зараз хоче повертатися. Це наше життя, ми не можемо викреслювати якісь речі, з якими пов’язані були роками. Роками! Не спілкуватися зі своїми колишніми – не знаю, що має статися. Я не скажу, що ми часто спілкуємося. Але в неї тут залишилося житло. Раз на два місяці телефонуємо. Це нормальні людські стосунки”

Зірка також розповів, що Катерина Осадча підтримує спілкування зі своїм колишнім чоловіком Олегом Поліщуком. Але здебільшого Юрій та екс-благовірний його дружини зустрічаються на різноманітних швидких заходах. Син телеведучої від перших стосунків Ілля Поліщук на даний момент проживає в Сполучених Штатах Америки, але коли приїжджає в Україну, то гостює саме у Катерини з Юрієм. Горбунов зміг налагодити хороші стосунки з юнаком і добре з ним ладнає.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.