З “Файна Юкрайна” в російський “Comedy Club”: Андрій Молочний зник з України не просто так

Як виявилося, пара закоханих в "Файна Юкрайна", Антон та Марічка, розійшлася по-справжньому в реальності. Актор, який грав роль Марічки, втік з України. Про те, що трапилося з раніше відомим українським гумористом Андрієм Молочним та на чию користь гуморист зробив свій вибір, читайте далі.

Чимало людей згадає раніше популярне гумористичне скетч-шоу “Файна Юкрайна”, яке виходило на екранах телевізорів з 2008 по 2010 роки на Новому каналі. Програма складалася зі всього-на-всього двох акторів, а саме народного улюбленця та актора Сергія Притули, а також його творчого напарника — гумориста Андрія Молочного.

Сергій Притула та Андрій Молочний в образах прибиральниць з Верховної Ради
Сергій Притула та Андрій Молочний у Файна Юкрайна

Але якщо теперішній стан справ Сергія Притули ми можемо дізнатися з його численних громадських ініціатив та організації зборів у власний благодійний фонд на потреби армії, то про його колишнього колегу відомо досить мало й ці факти насправді не втішають.

Що трапилося з Андрієм Молочним?

Виявляється, колишній український актор недарма зникнув з нашого медіапростору. Ще в 2014, під час спалаху російсько-української війни на Донбасі, Андрій Молочний переїхав на постійне проживання до росії. Разом з ще одним українським гумористом, Антоном Лірником, який також проміняв рідну естраду та почав підтримувати ворожу владу, вони й далі продовжували виступати на корпоративах, в “Comedy Club” та розважати тамтешню публіку.

Що відомо про Андрія Молочного?

Сам Андрій Молочний походить з міста Коростень Житомирської області. Свій кар’єрний шлях в гумористичному напрямку він почав ще в студентські роки, коли грав в університетське КВК в команді “На вухах”.

З 2006 року він навіть ініціював те, щоб українці створили свою версію популярного на той час у росії стендап-шоу “Comedy Club”. Як виявилося, його бажання згодом трансформувалося в ідею просто виступати на чужій сцені. “Comedy Club UA” довго не проіснував, але сам Молочний став постійним учасником російської телепрограми, що базувалася в Москві.

Куди зник Андрій Молочний з Файни Юкрайни
Куди зник Андрій Молочний з Файни Юкрайни

Ось так і виходить, що Андрій Молочний вирішив проміняти українську естраду на російське шоу. А його колишній друг та творчий колега, з яким вони кардинально розійшлися поглядами та шляхами, — Сергій Притула — зміг не тільки стати всеукраїнським улюбленцем-шоуменом, але й заслужив на національну повагу через свою постійну благодійну діяльність та громадські акції.

Гумористові також згадують кілька образливих та недоречних жартів: як то про українську мову, що “ріже йому слух”, чи українців, як постійних емігрантів або гастербайтерів. Тому не дивно, що про Андрія Молочного зараз практично не чути на українському медіапросторі.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.