|
14.04.2023 15:07

Знайшлася колишня дружина Юрія Горбунова: харизматична артистка заявила про плани жити ближче до ведучого

Нині Юрій перебуває у міцному та щасливому шлюбі з колегою Катею Осадчою. їхні стосунки почалися тоді, коли вони обидва були вільними. Катю і Юру звів проєкт “Голос діти”, де вони стали співведучими. Дивним є те, що вони багато років працювали разом на каналі, але до цього ніколи не спілкувалися близько. Та з часів “Голосу” все змінилося, оскільки вони проводили багато часу разом, то звісно після багатьох розмов у них виник інтерес один до одного, який згодом переріс у симпатію, а потім й у кохання.

Але насправді багато хто й досі думає, що Катерина стала причиною розлучення Юрія з першою дружиною. Нею була жінка, на ім’я Людмила, і вона була старшою за Горбунова. Пара познайомилась у театрі, куди Юра прийшов працювати й був ще досить молодим та недосвідченим актором. І в цьому ж театрі працювала Люда, з якою хлопець познайомився, закохався та прожив із нею багато років.

Горбунов з першою дружиною

Але згодом Юра зрозумів, що він вже переріс ці стосунки та далі не хоче продовжувати свій розвиток по життю поруч із Людмилою. І вони обидва вже дійсно розуміли, що їхні стосунки більше не можуть існувати так гармонійно, як це було 20 років. Тому, було прийнято рішення розлучитися. Та і їм було дійти до цього рішення не надто важко, оскільки спільних дітей у них не було. Але Юра прийняв дітей Людмили від першого шлюбу та любив їх як рідних.

Та зараз Горбунов розповів, що інколи він зідзвонюється з Людою та просто як людина, яка знає її все життя, цікавиться її справами та планами. І в одному з таких розмов Людмила сказала, що вона хоче повернутися з Америки, де вже рік живе у дітей, до Києва. Адже зараз ситуація стала набагато спокійніше та й жінка має тут житло, тому їй є куди повертатися.