|
20.04.2023 13:32

Витягнула щасливий білет: кого оженила на собі нова співведуча Юрія Горбунова Іванна Онуфрійчук

Іванна Онуфрійчук відома українська журналістка й телеведуча, якій пощастило стати колегою одного з найпопулярніших ведучих Юрія Горбунова на шоу "Танці з зірками".

Іванна молода й досить талановита ведуча, яка свій шлях побудувала завдяки власній праці. Дівчина довго йшла до злету у кар’єрі. Та оскільки її першим партнером по ефірам став Юра Горбунов, то Іванні було досить легко влитися у ефірне життя. Горбунов досвідчений та завжди підтримував свою молоду колегу, якщо вона хвилювалась, або у неї щось колись не виходило.

Юра Горбунов та Іванна Онуфрійчук

Тому, можна сказати, що Онуфрійчук дуже сильно пощастило. І звісно, після “Танців з зірками” Іванна стала дуже цікавою для публіки, та в особливості для чоловіків. І таким чином Іванна познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком. І ним виявився досить непростий чоловік – казахський мільярдер, на ім’я, Алмаз.

Спочатку їхніх стосунків вони обидва поринули у романтику й відчували шалену закоханість, але свої стосунки жінка доволі довго приховувала, а потім відіграла дуже гучне та пишне весілля на Мальдівах куди було запрошено багато українських знаменитостей та друзів Алмаза.

На святкуванні дійсно було багато гостей, і більшість з них – заможні. Але, оскільки Іванна та Алмаз відзначали своє свято у два заходи, то другий банкет відбувся в Україні разом з близькими та рідними людьми для Онуфрійчук.

І варто сказати, що на одному з весільних банкетів у пари закоханих молодят виступав Дан Балан і це було на Мальдівах, він був як спеціально запрошений гість. І саме він зробив свято досить активним та веселим. Головне те, що Іванна та Алмаз залишись дуже задоволені святкуванням.

Ну а зараз їхня родина живе за кордоном і Онуфрійчук активно працює на інформаційному фронті, оскільки вона все ж таки журналіст і розуміє важливість своїх можливостей.