МастерШеф. Професіонали 4 сезон 11 випуск від 22.04.2023: хто покинув шоу – “Шкода, добра і порядна людина”

Хто покинув "МастерШеф. Професіонали 4" у 11 випуску від 22.04.2023 вже відомо. Ознайомтеся з нашою статтею, щоб дізнатися хто з учасників вилетів.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Професіонали 4 у 11 випуску від 22.04.2023. На цей раз з проєкту пішов учасник на ім’я Данко Матвійчук. Відповідна інформація прозвучала в кінці ефіру, а також була опублікована на офіційній сторінці шоу в соціальній мережі Instagram.

Хто покинув МастерШеф. Професіонали 4

Учасники отримали від суддів завдання: приготувати блюдо, але з певними обмеженнями. Наприклад, приготувати десерт тірамісу без цукру, щоб він вийшов солодким, замість вершків в десерті використовувати найгостріший перець, готувати страву без ножів або весь час бути в рукавичках для духовки. Деякі учасники змогли вразити суддів своїми стравами, а деякі отримали чорний фартух.

Хто покинув МастерШеф. Професіонали 4
Хто покинув МастерШеф. Професіонали 4

При цьому велика кількість глядачів була не задоволена тим, який фінал був у цьому епізоді через те, що завдання містили не тільки кулінарну складову, але й були розраховані на вміння, які для шеф-кухарів на їхню думку взагалі необовʼязкові, а в конкурсах недоречні.

Данко Матвійчук до того, як потрапив на проект займався сироварівнням, а також був експертом зі створення піци. Також чоловік професійно займався підготовкою меню для ресторанів. У цьому сезоні він запам’ятався, як спеціаліст з хорошим потенціалом. Данко встиг розкритися ще у перших випусках, приготувавши неймовірні буряти.

Саме тому аудиторія поставилася до вибору суддів на цей раз доволі недовірливо, адже чоловік подавав великі надії.

Нагадуємо, що цього року зйомки програми проходили абсолютно нових умовах для зірок шоу та учасників. Зокрема усі розмовляють українською мовою, що далеко не кожному дається легко, а робота проводилася в умовах відключення світла та повітряних тривог. Після того, як зйомки завершилися судді ділилися своїми враженнями від них і не приховували того, щоб було доволі важко.

Втім, цей сезон вельми успішний і ба більше, продюсери шоу вже влаштовують кастинг для сезону з аматорами.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.