|
25.04.2023 17:57

Леся Нікітюк підколола народного артиста Віктора Павліка і натякнула на його вік: “Ви що, заснули?”

Леся Нікітюк популярна українська телеведуча, яка робить неймовірно високі рейтинги шоу, де стає ведучею. Тому, щопонеділка на Новому каналі виходить шоу "Є питання?" за участю Лесі.

Оскільки Нікітюк люблять глядачі й вона дійсно створює потрібну, позитивну атмосферу, то створити шоу з нею у головній ролі саме у такий час було правильним рішенням для Нового каналу. Проєкт “Є питання?” є доволі цікавим та новим для українського телебачення.

Леся Нікітюк

Суть передачі у тому, що кожного випуску дві різні команди змагаються між собою, та, звісно, дають відповіді на запитання Лесі. Тим самим, заробляють собі бали. Тобто, чим більше правильних відповідей, тим ближче до команди є перемога. Питання завжди різні, й загалом вони стосуються реального звичного життя для українців. І саме варіанти їх вірних відповідей дають самі українці, адже перед кожною зйомкою проводилось опитування людей.

Так, наприклад, в останньому випуску зійшлися дві команди – молоді блогери та досвідчені артисти України, серед яких були: Ольга Сумська, Віктор Павлік, Павло Зібров і Віталій Борисюк. А ось команду блогерів представили Влад Шевченко, Даша Кубік, Антон Скуратов та Антон Мусатов.

Варто сказати, що випуск, де зіткнулися два покоління вийшов дуже веселим, було багато жартів, які й сама Леся із задоволенням підтримувала та навіть сама не раз жартувала. Але найсмішнішим моментом випуску був жарт Нікітюк, який вона відпустила на адресу Віктора Павліка. Річ в тому, що в певний момент артист відволікся, а Леся спитала

“Вікторе Франкович, ви що, заснули?”

Ця фраза насмішила всіх присутніх на зйомках, адже це дійсно виглядало й звучало дуже вдало. Навіть сам співак довго сміявся з цієї фрази, але й намагався виправдатися, ніби він після концертів ще не відпочив. Та й пані Сумська також заступилася за артиста й сказала, що він врешті-решт молодий батько.