Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв на метеостанції в Карпатах дав прогноз погоди на літо 2023 в Україні

Єгор Гордєєв відомий український телеведучий та шоумен, який цікавить багатьох людей в Україні, адже він є достатньо цікавою особистістю. А ще дуже розумним чоловіком.

Єгор вже багато років є незмінною частиною родини 1+1. Бо він не лише ведучий “Сніданку”, а ще й автор власних проєктів, які набули великої популярності серед глядачів каналу та прихильників творчості Єгора.

Єгор Гордєєв

Ведучий полюбився українцям через свою щирість, справжність, через гарне почуття гумору, яке рятує в будь-яких ситуаціях та може показати, якою є людина всередині. Судячи з того, що ми бачимо у Гордєєві, можна сказати, що він є достатньо гарною людиною, якій не все одно на те, що відбувається навколо нього. Адже Єгор завжди намагається допомогти людям навколо і нічого не шкодує для цього.

Відомо, що Єгор самотній чоловік, тому весь свій час він присвячує роботі і собі, а іноді це грамотно поєднує. Тому іноді його відкриття бувають й дуже корисними для українців.

Так, наприклад, днями Гордєєв поїхав у Карпати. А зараз там доволі холодно, адже цього року ще й досі не було нормальної теплої весни. Хоча вже травень, в курток ми ще і не знімали. Та у Карпатах взагалі лежить сніг, уявіть собі.

Тож, Гордєєв відвідав метеостанцію у Карпатах, яка прогнозує погоду на це літо, і на жаль, новина невтішна.

“Такий вигляд має одна з сучасних метеостанцій у Карпатах. І саме тут наврочили в останній день квітня погоду, як на останній день жовтня. Традиції тримають тільки на Говерлі, де метеоролог досі живе в сторожці з родиною і, славаІсу, вже інтернетом передає данні у Київ, раз на місяць спускаючись за продуктами. Не хочу псувати настрій, але літо, кажуть, буде холодним і дощовим” – розповів Єгор.

Гордєєв у Карпатах

Можливо, все ще зміниться, принаймні, сподівання на тепле літо і хоча б один місяць теплої весни все ще є. Але прогнози дійсно не радують. Особливо про дощ, адже він асоціюється з осінню, але точно не з сонячним літом.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.