“Відбили половину зуба”: 35-річна ведуча “Сніданку з 1+1” Неля Шовкопляс схвилювала Єгора Гордєєва звісткою

Одна з найпозитивніших ведучих "плюсів" Неля Шовкопляс схвилювала колег та фанатів новиною про те, як у нерівному бою відбили половину зуба.

Неля Шовкопляс, окрім роботи на телебаченні, активно веде власний блог у соціальній мережі Інстаграм. За життям позитивної ведучої з цікавістю спостерігають безліч фанатів, з якими вона регулярно ділиться новинами.

Цього разу героїня статті неабияк схвилювала публіку звісткою у своїх Інста-сторіз. Зірка виклала фото свого сина і попросила у підписників допомоги:

“Поділіться гарним дитячим стоматологом — державним або приватним. Відбили половину зуба в нерівному бою з трампліном на ВДНГ. Буває… Тепер треба відреставрувати”.

Неля Шовкопляс схвилювала Єгора Гордєєва звісткою
Неля Шовкопляс схвилювала Єгора Гордєєва звісткою

Мамою Неля стала у шлюбі зі своїм чоловіком Владиславом, з яким познайомилася під час навчання в університеті. Тоді ж закохані узаконили стосунки, але весілля не грали через вагітність. Причому ведуча виношувала двійню.

“Він мені потім говорив, що він коли мене побачив, то одразу зрозумів, що перед ним матір його дітей”, – розповідала Шовкопляс в інтерв’ю про знайомство з майбутнім чоловіком.

Новина про двійнят стала для Нелі і Владислава повною несподіванкою. Як згадувала зірка “плюсів”, коли вона почула про це від лікаря, то більш дурнуватого виразу обличчя у неї в житті не було більше ніколи, бо вона водночас і раділа, і була ошелешена. Після 9 місяців хвилюючого очікування у молодої пари народилися хлопці Тимофій і Матвій.

Неля Шовкопляс з синами. Обручка ще є
Неля Шовкопляс схвилювала Єгора Гордєєва звісткою

Нагадаємо, нещодавно родина Шовкопляс возз’єдналася після розлуки через війну. Сини перебували на заході, де значно безпечніше для них і спокійніше для батьків, але зараз сім’я у повному складі повернулася до Києва.

Схожі статті