|
11.05.2023 17:08

Так і тягне на зрадниць: стало відомо, з ким, крім дружини Медведчука Марченко був близький Ігор Кондратюк

Після 24 лютого Ігорю Кондратюку неодноразово ставили у провину його дружбу з Оксаною Марченко, від якої він відрікся. Однак, дружина Медведчука — не єдина, з ким спілкувався продюсер.

Знаменитий український продюсер Ігор Кондратюк, не дивлячись на свою проукраїнську позицію, на початку повномасштабної війни оскандалився через давню дружбу з Оксаною Марченко. Від телеведучої він відрікся ще в 2014 році, коли стало зрозуміло, що Віктор Медведчук має проросійські погляди. Втім, тінь цієї помилки лягала на репутацію зірки.

Стало відомо, з ким, крім Оксани Марченко був близький Ігор Кондратюк

Стало відомо, з ким, крім Оксани Марченко був близький Ігор Кондратюк

Однак нещодавно стало відомо про зв’язок Кондратюка з ще однією зрадницею. Мова йде про Яну Соломко, яка зараз виступає перед росіянами з піснями про їхню перемогу.

“Вона ніколи не була тихонею, це так її показали у шоу. Вона вже на той час перемогла в проекті “Шанс”, вона вже з Кондратюком подорожувала до Америки, мала багато. Я завжди знала, що її туди запхав чи Кондратюк, чи хтось. Вона там по зв’язках. Не така вона бідна, як її пробували показати. І потрапила вона у фінал — це не було для кого новиною”, — розповіла нещодавно в інтерв’ю Олександра Шульгіна.

Свого часу дісталося і екс-підопічному Ігоря Кондратюка Віталію Козловському за виступи у москві. Однак, артист одразу після початку повномасштабної війни заявив, що сильно шкодує про свій вибір і зізнався, що не вчинив би таким чином, якби розумів увесь підтекст та наслідки.

Примітно, що сам Ігор Кондратюк не тільки не хоче мати нічого спільного з артистами-зрадниками, але й активно їх критикує у публічному просторі. Наприклад, Ані Лорак та Світлані Лободі дістається від нього регулярно.

Стало відомо, з ким, крім Оксани Марченко був близький Ігор Кондратюк

Про Оксану Марченко Кондратюк говорити не любить, пояснюючи свою позицію тим, що її натура не була зрозуміла одразу, адже жінка постійно пропагувала українізацію. У той самий час про Яну Соломко продюсер навіть не згадує, ніби її ніколи не існувало в його житті.

До речі, згодом просуванням Яни займалася також і Наталія Могилевська. Знову не отримавши бажаних результатів, дівчина переїхала до Сполучених Штатів Америки, а потім до російської федерації, де її “талант” оцінили під час військових дій.