Categories Новини

Актор “Жіночого Кварталу” Володимир Шумко заявив, що погано ставиться до Остапчука – сприяло розлучення

Гуморист, актор "Жіночого Кварталу" Володимир Шумко розкрив таємницю, чому погано ставиться до шоумена Остапчука. Що сталося між двома знаменитостями?

Знаменитості часто точать “зуб” один на одного, маючи свої образи, недомовленості чи навіть ворожнечу. Актор гумористичного жанру Володимир Шумко для нового інтерв’ю розповів, що сприяло поганому ставленню до Остапчука.

У подкасті “Формула Волошина”, який вийшов в ефір YouTube на каналі Олександра, зірковий гість чесно зізнався, чому так відбулося. Шумко зазначає, вони з шоуменом знайомі вже давно, адже обидвоє родом з мальовничої Черкащини, міста Умань.

Каже, що погано ставиться до Володимира Остапчука, адже не подобалося, як він себе поводив стосовно першої, колишньої дружини Войченко. Додав, що знає конкретну ситуацію, особисто знає Олену, тому йому це неприємно.

Володимир Остапчук та Олена ойченко

Зізнався, що, на його думку, чоловік останнім часом дуже змінився. Переоцінив багато чого у своєму житті, думку змінив щодо Олени Войченко, як мами його дітей та й загалом до всього того, що зробив. Наголосив, що має на думці такі висновки, бо знайомий з Остапчуком ще до Києва.

Нагадаємо, що розлучення зіркового подружжя Володимира та Олени стало нашумілою подією. У червні 2019 року стало відомо про розірвання багаторічного шлюбу, що викликало багато розмов та невдоволень. Причиною цьому стали заяви першої дружини про неодноразові зради її колишнього.

А вже через деякий час Володимир закрутив роман з нотаріусом Христиною Горняк, одружившись з нею у 2020. Проте й цей союз не приніс бажаного та довів до розриву. Наразі телеведучий перебуває з новою коханою, 22-річною журналісткою Катериною Полтавською.

Share