Ірина Сопонару, Таня Песик і Настя Оруджова: новий жіночий батальон “Кварталу” прийшов на заміну Олені Кравець

"Жіночий квартал" – це ніби виклик для жінок коміків, адже зазвичай ми звикли чути жврти з чоловічих вуст. Навіть у класичному "Вечірньому кварталі" Олена Кравець була єдиною жінкою за всі роки його існування.

Не можна сказати, що є якась дискримінація, але чомусь, заведено вважати, що у чоловіків виходить жартувати більш природно. Звідки цей міф пішов, так і невідомо.Та зрештою, але настільки прижився у нашому суспільстві, що багато чоловіків не сприймають жарти від дівчат. Але в останні кілька років з’явилось багато жіночих команд та жінок-одиначок, які стали відомими коміками та акторами різноманітних гумористичних шоу.

Олена Кравець

Так, наприклад створився “Жіночий квартал”, де головною акторкою, звісно, стала Олена Кравець. Таким чином студія “Квартал 95” хотіла ніби-то зруйнувати давно неактуальні стереотипи щодо жіночого гумору. І їм це вдалося, оскільки саме жіночі жарти розуміють жінки й, звісно, підтримують дівчат на сцені. А от чоловіки змінили свою думку та, виявляється, більшість з них просто захоплена гумором жінок.

Ірина Сопонару

Всі ми розуміємо, що кожен новий проєкт, дає змогу невідомим раніше артистам, стати відомими та заслугувати прихильність від глядачів. Так, завдяки “Жіночого кварталу” ми дізналися багато нових імен, які потім чули на “Лізі сміху” та на різних YouYube каналах.

Новими зірками жіночого гумору стали Настя Оруджова, Ірина Сопонару та Таня Песик – ці дівчата з першого слова відбирають дар мови настільки, що хочеться мовчки додивитися до кінця їхні виступи. Наприклад Ірина вміє неперевершено та швидко перевтілюватися в різні амплуа. А от Настя бере своє. справжністю та відсутністю комплексів на сцені, вона дуже вільна та прямолінійна, це допомагає їй бути улюбленицею багатьох. А от Таня бере своєю шаленою харизмою.

Настя Оруджова

Отже, можна сміливо сказати, що ці дівчата точно перевершили всі очікування від жіночого гумору, та настільки, що всі чоловіки змінили свою думку і почали ставитися до дівчат зовсім інакше.

Таня Песик

Тільки тепер “Жіночий квартал” існуватиме без Олени Кравець, оскільки жінка прийняла остаточне рішення рухатися в іншому напрямку. За час війни вона нарешті наважилась зробити крок на зустріч своїй давній мрії – тепер Олена ведуча авторського шоу “Тихий вечір з Оленою Кравець” на каналі “Дім”, чому дуже рада. А всі кварталівці, звісно підтримали її.

Схожі статті