|
12.05.2023 14:48

Оля Мартиновська проміняла Володимира Ярославського на молодого хлопця: “Кататимемося Києвом”

Оля Мартиновська дуже відома завдяки шоу "МастерШеф". Спочатку жінка була учасницею, потім здобула перемогу, а згодом стала ще й незмінною суддею кулінарного шоу.

Ольга не єдина суддя на шоу, з нею у тандемі ще працюють Ектор Хіменес-Браво який є головним, а також Володимир Ярославський, з яким жінка має неймовірно теплі стосунки. Й хоча всі, хто спостерігає за ними думає, що між ними існує бурхливий і прихований роман, самі вони майже не коментують свої відносини.

Ольга Мартиновська разом із Володимиром Ярославським

Вже не перший рік ми всі бачимо, як Оля й Володимир проводять час разом, вони відвідують баню, ходять на спільні фотосесії, проводять час вдома, й навіть, можуть спати в одному ліжку. Їм так комфортно, але не через якусь закоханість, а через дружбу та душевну близькість. Про це відверто розповів Ярославський. Він відповів, що в них є певна межа, яку вони обидва не хочуть переходити, адже можна зіпсувати дружбу й втратити дорогу для серця людину.

Тому, можна заспокоїти свою фантазію й повірити в існування справжньої дружби між чоловіком і жінкою. Хоча й багато хто думає, що один з них точно рано чи пізно закохується. Але ж є приклади, коли така дружба існує протягом всього життя. Й люди мають родини, стосунки та дітей. Але при цьому дружать з протилежною статтю.

Порте Володя не єдиний друг Мартиновської, оскільки вона є досить відкритою людиною та має чуйне серце. Днями Оля показала свого ще одного друга, на ім’я Сашко, з яким жінка часто їздить волонтерити та збирає кошти на допомогу Збройним Силам України.

І поки вона знаходиться у Києві, не втрачає часу та можливості аби поїздити разом з Олександром і затрати певну суму грошей. І про це жінка розповіла у своїх історіях в соцмережі instagram.

Сторіс Олі

Тож, виходить, що з кожним з друзів чоловіків Мартиновська має власні теми й справи.