|
14.05.2023 13:04

Світлана Лобода на концерті в Грузії поцілувала фанатку та постала з прапором України – таки українка

Артистка, яка донедавна співала тільки російськомовні хіти Світлана Лобода змінила свою позицію й повністю стала на бік України. Показала, як пройшов її концерт в гостинній Грузії.
Автор: Юлія Ящук

Відомо, що співачка Світлана Лобода будувала успішну кар’єру на території російської федерації. Проте після повномасштабного вторгнення музична виконавиця з родиною переїхала до Латвії й боялася, що не встигне виїхати.

Лобода розповідає, що розуміє, чому її хотіли залишити в росії, адже в неї велика аудиторія росіян, яка приєдналася до неї за часів життя в “сусідів”. Проте деякі українці та й певна кількість колег такій щирості не вірять.

Світлана Лобода

Лише після тижня повномасштабної війни Світлана заговорила про війну на Батьківщині, але з єдиним нюансом – мовчала, що винуватцем цього всього є росія. Проте в березні вирішила адаптуватися перед українцям й публічно заявляти, що рф безцеремонно ввійшла на наші землі. Всі ці перипетії й посіяли зерно сумніву в справжності та щирості співачки.

Нещодавно артистка розповіла, як пройшов її концерт в приємній столиці Грузії – Тбілісі. На відео, яке Лобода опублікувала в Stories, вона на сцені постала з прапором України, нашим синьо-жовтим символом єдності, свободи та гідності. Ніжно поцілувала фанатку, яка підійшла до неї, аби сказати декілька приємних слів.

Світлана Лобода на концерті в Грузії поцілувала фанатку та постала з прапором України

Вона досі під великим враженням від виступу, тому вирішила поділитися емоціями ще й в дописі. Говорить, що для неї ця країна, де живе багато любові, гостинності, де співають і танцюють, як останній раз. Там перебуває багато її друзів й на деяку мить здається, що через одне рукостискання – знає кожного.

“Вчора був неймовірний концерт в Тбілісі. Я досі відчуваю, як б’ється енергія вчорашнього вечора і пережитих емоцій”, – розповіла Світлана.