“Мені завжди 25”: Світлана Лобода вразила зізнанням про найбільшу різницю у віці з її колишніми

Співачка Світлана Лобода вразила зізнанням про найбільшу різницю у віці, яка спіткала з її колишніми. Вона не зважає на вік, адже постійно вважає, що їй 25.

Безперечно, за перебігом стосунків зірок досить цікаво спостерігати. Співачка Світлана Лобода після першого шлюбу з танцівником Андрієм Царем, від якого народила донечку Євангеліну, закрила всі потаємні двері, які ведуть до деталей її особистого життя.

Світлана Лобода та Андрій Цар

Навіть, народивши другу доньку Тільду у 2018 році, пресі не вдалося вияснити, хто біологічний батько цієї дівчинки. Лиш припускають, татусем міг опинитися соліст рок-групи Rammstein Тілль Ліндеманн. Нібито саме на честь нього, артистка назвала свою дитину. Втім, незабаром пояснила, що Тільда – пестливе ім’я до повного імені Матильда, з натяком на те, що відношення до співака Ліндеманна немає ніякого.

Далі ще цікавіше, адже виконавиця музичних хітів розповіла маловідомий факт зі свого особистого. Виявляється, що співачка майже все життя обирала досить старших за себе чоловіків. Тому, на сьогодні, найбільша різниця у віці, яка була з чоловіками досягала позначки в 10 років. Але було й таке, що й сама Світлана була старшою, аніж її залицяльники.

Світлана Лобода у свій ювілей зробила подарунок українцям
Світлана Лобода вразила зізнанням про найбільшу різницю у віці з її колишніми

“Найбільша різниця у віці 10 років. Туди й туди. Ну десь близько 10 років. Батько моєї першої доньки, він молодший за мене на 9 років. А мені завжди 25”, – зазначила Лобода.

Нагадаємо, що Світлана Лобода до початку війни жила та стрімко будувала кар’єру в росії. Нині жінка повернулася й стала повністю на бік України, допомагаючи їй коштами. Проте деякі зірки українського шоу-бізнесу такій “щирості” не вірять, мовляв, вона просто зрозуміла, що на території російської федерації її нічого не чекає.

Схожі статті

Аніта Луценко одягла червоний купальник із “Рятувальників Малібу” та показала свій шовковий персик (ФОТО)

Відома фітнес-тренерка Аніта Луценко вразила своїх підписників зовнішнім виглядом: в якому образі з'явилась спротсменка та чим саме здивувала шанувальників?

57-річна Ольга Сумська публічно звернулася до 75-річної Алли Пугачової: таке міг бачити тільки Галкін

Відомій співачці Аллі Пугачовій виповнилось 75 років та вона отримала безліч привітань від зірок, зокрема від української акторки Ольги Сумської: як це було?