Володимир Ярославський розповів про плани на дітей від Ольги Мартиновської: на “МастерШеф” буде поповнення?

Знаменитий український кухар Володимир Ярославський публічно заговорив про дітей від Ольги Мартиновської. Що відбувається, дізнайтеся в нашій статті?

Новини про можливий роман Володимира Ярославського та Ольги Мартиновської з’являються все частіше. Час від часу провокують їх самі зірки, з’являючись на кадрах у доволі романтичній обстановці. Кулінари можуть обійматися, цілуватися, проводити разом багато часу, а також жартувати на рахунок любовних стосунків.

Володимир Ярославський заінтригував заявою про дітей

Оля Мартиновська ощасливила Ярославського
Володимир Ярославський заінтригував заявою про дітей

Втім, очікуваного зізнання у романі або новини про весілля все не надходить. Не так давно Володимир дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому пояснив, що не тільки не перебуває з Ольгою у любовних стосунках, але і навіть не планує ставати батьком. Кулінар прийняв для себе рішення, що буде бездітним.

“Життя таке, що не вистачає часу на рідних, друзів. Ми з часом грубіємо у своїх звичках і важко вбудувати у своє життя іншу людину. Я шукаю сенси в іншому. Колись я думав, що всиновлю дитину, а зараз думаю, що, можливо, й ні, не вистачить часу. У мене не має бажання мати власних дітей. Абсолютно ні. Декілька років тому я вирішив, що буду чайлдфрі”, — сказав кулінар.

Які стосунки між Мартиновською та Ярославським
Володимир Ярославський заінтригував заявою про дітей

При цьому Ярославський прекрасно ладнає із дітьми. Наприклад, з дочкою Ольги Мартиновської Вірою він спілкується настільки добре, що можна подумати, що насправді вони сім’я. Дівчинка часто сидить на руках у зірки, багато з ним контактує та розмовляє.

Нагадуємо, що декілька років тому Ольга розійшлася зі своїм чоловіком, і Володимир Ярославський також цьому посприяв, хоча і мимоволі. Залишившись без роботи через ресторатора, у благовірного Мартиновської почали псуватися з дружиною стосунки. Врешті-решт, пара прийняла рішення розлучитися. Однак, Ольга аніскільки не шкодує про це, адже після розірвання стосунків її життя та професійний зріст змінилися кардинально.

Про особисте життя кулінара нічого невідомо, як і про те, що відбувається з Володимиром Ярославським, коли вимикаються камери. Колеги багато часу проводять разом, часто відправляються у поїздки одним автомобілем, організовують різноманітні зустрічі, але до кохання справа не доходить.

Схожі статті

Вікторія Маремуха, Євген Клопотенко та Леся Нікітюк: чому все більше зірок обирають вільні стосунки?

Модель класичної родини обирають більшість сімей. Проте, є виключення. Деякі українські зірки обрали для себе вільні стосунки, але чому вони зробили такий вибір?

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.