|
16.05.2023 13:28

Міка Ньютон після Євробачення-2023 розповіла, чому її кар’єра співачки не склалася: “Треба було заробляти”

Відома українська співачка Міка Ньютон не виступає вже більше 10 років. Артистка емігрувала до Сполучених Штатів Америки і стала акторкою. Що ж спонукало її до такого рішення?

Знаменита українська співачка Міка Ньютон колись була суперзіркою на пострадянському просторі. Однак, після своєї участі в Євробаченні дівчина прийняла рішення емігрувати, а також перекваліфікувалися акторку. Знаменитість активно знімається в американських рекламах, а також декілька років боролася за своє здоров’я, адже мала онкологію.

Міка Ньютон розповіла, чому її музична кар’єра в Україні не склалася

Її виступ на європейському конкурсі вважається одним з найякісніших. Її композиції досі звучать у плейлістах українців, а Міка, не дивлячись на інший образ життя, все одно активно підтримує зв’язок з шанувальниками та активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Instagram.

Зокрема вона часто обговорює з підписниками своє рішення завершити музичну кар’єру в Україні і продовжувати займатися творчістю за океаном.

Міка Ньютон розповіла, чому її музична кар’єра в Україні не склалася

Свою еміграцію Міка Ньютон не приховувала і навіть активно обговорювала даний крок з журналістами, пояснюючи власну мотивацію та погляди на життя.

Міка Ньютон розповіла, чому її музична кар’єра в Україні не склалася

Так, Міка зізналася, що отримала прекрасну пропозицію розвиватися як музиканта саме в Сполучених Штатах Америки, однак, коли контракт був розірваний, захотіла залишитися там жити.

“Коли я залишилася в Сполучених Штатах Америки одна, без менеджерів, і мені потрібно було заробляти на життя, то зрозуміла, що я можу і хочу заробляти саме своїм талантом”

Однак згодом зрозуміла, що все не так просто, як їй здавалося на перший погляд і навіть думала завершити цей шлях.

“Рік я навчалася, не пропускала жодного заняття, багато чого не виходило. І ось якось мені режисер після однієї комедійної сценки сказав: “Якщо ти так пригнічуватимеш свою енергію, ніколи не зніматимешся”. Ці слова мене так зачепили, навіть думала покинути. Але після цього мене вже не відпустили”, – розповіла Міка.

Зараз співачка вже заміжня і час від часу все ж таки навідує свою батьківщину.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.