|
16.05.2023 13:56

Сидів у Лорак на шиї, а тепер “заправляє” косметичним бізнесом: де зараз і чим займається Мурат Налчаджиоглу

Розлучення Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу сталося 4 роки тому. З тих пір у житті обидвох багато чого змінилося. Як же в склалося життя турецького принца?

Кохання Ані Лорак та турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу здавалося справжньою казкою. На той момент глядачам не було відомо, чим саме займається обранець Кароліни. Лише незадовго до розлучення у пресі почали з’являтися повідомлення про те, що насправді у чоловіка не було і копійки в кишені, і він, мовляв, міг взагалі використовувати артистку заради фінансів.

Де зараз Мурат Налчаджиоглу?

Ще у шлюбі Мурат встиг облаштувати бізнес в Україні, а після розлучення утримав його. Сюди ж переїхали його сестри, які займаються рестораном. Сам Мурат управляє компанією, яка добре зарекомендувала себе на світовому ринку. Мова йде про “Farmasi”.

Де зараз Мурат Налчаджиоглу

З рідною дочкою від Ані Лорак він не міг бачитися близько 2 років, а коли налагодилося ситуація з документами, нарешті возз’єднався з дитиною і зустрічається з нею регулярно.

Налагодилося і особисте життя підприємця. Незабаром після офіційного розлучення він представив публіці свою дівчину. Зараз Лілія Реус знаходиться вже в статусі нареченої Мурата. Пара проживає в Києві, але регулярно наносить візити на батьківщину бізнесмена у Туреччину.

Після весілля підприємець стане і вітчимом, адже у його обраниці є дочка від попередніх стосунків. Дівчинка нібито непогано владнає зі своєю майбутньою зведеною сестрою Софією.

Тим часом Ані Лорак будує своє щастя з тренером з йоги Ісааком Віджраку. Пара познайомилися минулого року і на даний момент зустрічається на відстані. У чоловіка також є діти від попередніх стосунків і навіть доросла спадкоємиця. Під час чергового скандалу в Україні, який розгорнувся навколо Лорак Ісаак намагався стати на її захист, але натомість зіпсував свою репутацію перед українцями.

Де зараз Мурат Налчаджиоглу. Ані Лорак та її новий бойфренд в Об’єднаних Арабських Еміратах

Чи знайомі між собою Мурат та Ісаак поки що невідомо, однак якщо чоловік візьме в дружини Кароліну, то так чи інакше їм доведеться побачитися особисто. Хоча в мережі вже розповзаються чутки про розставання Лорак зі своїм черговим бойфрендом.