“Вагітна” Ані Лорак виступила за кордоном з животом: співачка помітно роздобріла за час свого зникнення (ФОТО)

Ані Лорак стала популярною завдяки українській естраді. Проте, артистка зараз, у скрутний для її Батьківщини час, не проявляє ініціативи та тривалий час взагалі полишила медійний простір.

Ані Лорак. Героїня цього матеріалу отримала перший музичний успіх у 14 років. Вона наполегливо йшла до мети стати суперзіркою. Представляла співачка нашу країну на Євробаченні, але після 2014 року артистка вирішила полишити Батьківщину та вирушити в рф.

І хоча зірка вже давала концерт в Одесі минулого року, випустила пісню українською, проте, 24 лютого мовчки видалила соціальні мережі. Відмовчувалася зірка тривалий час та повністю зникла з медіа-простору.

Проте, довго бути у тіні не вдалося. У мережі спливло відео, де зірка виступає в Арменії. Вечірка була приватною, адже як з’ясували прихильники артистки, вона співала на весіллі. Персони нареченої та нареченого не розкриваються.

Вагітна Ані Лорак виступила за кордоном з животом

Фанати намагалися знайти хоч будь-яку зачіпку, стосовно світогляду Ані Лорак та її ставлення до ситуації в Україні. Були навіть теорії про те, що Філіп Кіркоров, з яким поп-діва дуже добре товаришує умовив її не поширювати свої думки про війну на Батьківщині.

Тим часом, у мережі помітили, що на новому виступі в Арменії Кароліна добряче піднабрала, наче вдруге завагітніла. Знаменитість завжди відрізнялася точеною талією, але зараз, схоже, сприймає себе такою, як вона є.

Нагадаємо, що Ані Лорак була 10 років у шлюбі. Співачка народила доньку Софію, яка зараз мешкає разом з нею. Проте, вже неодноразово ходили чутки про поповнення у її родині. Докладніше про це розповідають наші партнери “Одна минута” у відео:

Схожі статті