|
17.05.2023 08:51

Володимир Остапчук в День сім’ї вразив зізнанням про шлюб з 22-річною дружиною: Горняк і Войченко їй не рівня

Володимир Остапчук в Міжнародний день родини поділився секретами щастя в стосунках з молодою, 22-річною обраницею Катериною Полтавською. Пара не приховує свою ідилію від публіки.
Автор: Юлія Ящук

Найголовніший скарб життя, який не отримаєш за всі багатства світу – сім’я. Саме вона надихає на роботу, хороші вчинки, бути собою та приносити радість дітям, дружині чи своєму чоловіку. Шоумен Володимир Остапчук через призму двох невдалих шлюбів тепер точно знає секрети щасливого подружнього життя.

Володимир Остапчук з молодою дружиною Катериною Полтавською

У своєму Instagram він поділився світлиною зі своєю молодою дружиною, журналісткою Катериною Полтавською, де привітав з Міжнародним днем сім’ї, який офіційно святкують 15 травня. Для нього щастя – це кожного дня обирати один одного. Все, здавалося б, банально просто, але саме такі речі повертають нас в ідилію у стосунках крізь роки.

“Обирайте один одного кожного дня – і буде вам щастя”, – написав Остапчук.

Володимир Остапчук в День сім’ї вразив зізнанням про шлюб з 22-річною дружиною

На фото обидвоє засвітили свою осяйну посмішку, де майстерно позували на камеру телефону. Такі, здавалося, різні, але водночас з однаковими поглядами на життя – це й подарувало молодим шанс на проживання разом та створення свого міцного союзу.

Нагадаємо, що зірковий телеведучий країни був в офіційному шлюбі два невдалих рази. Перша дружина Олена Войченко, за 12 років шлюбу подарувала йому двох нащадків. Натомість нотаріус Христина Горняк, з якою розірвав стосунки у 2022 році, смак материнства не відчула, тому, окрім спільного нажитого майна – ділити з Володимиром більше нічого.

Сам Остапчук, за словами молодої дружини Катерини, дуже змінився. Він зробив чимало висновків та визнав свої помилки, які наразі пообіцяв собі не повторювати, але це ладен показати лише час після років прожитих з третьою коханою.