“А ви точно лікар?”: Володимир Остапчук бережливо замотуж ніжку молодої нареченої Катерини у бинт

Володимир Остапчук відомий український шоумен і затребуваний телеведучий, життя якого, завжди на виду. Але особливу увагу привертає його особисте життя.

Відомо, що Володимир має за плечима два розлучення, і це вже немало. Адже можна зробити певні висновки про цінність родини в його житті. Проте ситуації у людей стаються різні, тому ніколи не варто вішати на когось ярлики. Причини розлучення Остапчука залишаться назавжди з ним та його колишніми.

Володимир Остапчук
Володимир Остапчук

А зараз чоловік знову кохає і знову коханий, оскільки вже досить довго він перебуває у стосунках з молодою піарницею Катериною Полтавською. Дівчина досить юна, і це її перші серйозні стосунки в житті. Каті лише 22 роки, але за словами Володимира, вона дуже мудра і має гарний вплив на нього. Навіть зі сторони видно, що ці стосунки зробили шоумена більш спокійним.

Насправді людей завжди лякає велика різниця у віці, для когось це табу, хтось не може просто себе уявити з чоловіком або жінкою старшою років на 16, як у випадку Каті і Володимира. Але іноді ментальний вік людей збігається настільки, що цифри у паспорті не важливі.

Наприклад у стосунках Полтавської і Остапчука навіть за зовнішніми факторами не видно цієї великої різниці. А у спілкуванні одне з одним їм комфортно. Тому вони вже доволі довго зустрічаються та мають однакові погляди на життя й на своє майбутнє.

Остапчук дуже піклується про свою молоду обраницю, він часто готує для неї сніданки та вечері. А також, днями Катя травмувала ногу, і Володимир власноруч намастити її маззю та замотав ногу Катерини у бинт. І це прояв кохання.

Сторіс Каті
Сторіс Каті

А от сама Катерина цей процес показала в соцмережі, та кумедно підписала, як і завжди. А ось причина цієї травми, це те, що дівчина неправильно ступила на бордюр, точніше, пропадала крок.

Схожі статті

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".