|
17.05.2023 12:33

Як склалася доля переможниці “Холостяк-12” Катерини Лозовицької? Щаслива без Топольського з новим обранцем

Автор: Юлія Ящук

Шоу з пошуку свого кохання на СТБ – інша історія та вимір реальності, який після закінчення дарує квиток у нове життя. Переможниця “Холостяк-12” Катерина Лозовицька не приховує, що майбутнього з Алексом Топольським не бачила. Вважає, що чоловіку варто подорослішати та приймати зважені рішення.

Відомо, що наразі дівчина живе на дві країни. В Польщі, де винаймає апартаменти та Україні, адже це її рідний дім, де виросла та отримала свою аудиторію завдяки участі в реаліті-шоу. Сама Лозовицька відомою особистістю себе не вважає, лише впізнаваною людиною, яку бачили по телевізору. Продовжує будувати успішну модельну кар’єру, подорожувати та активно вести блог в соціальній мережі Instagram.

Катерина Лозовицька

Не приховує й те, що знайшла нове кохання, чоловіка, який мудрий, спокійний, може дати влучну пораду в будь-який момент й не боїться брати на себе відповідальність. Хто цей таємничий – не повідомила, адже поки після шоу “Холостяк” не прагне ділитися особистим життям. Також розповіла, чи проживає зі своїм бойфрендом разом.

“Окремо. Я з цим моментом не люблю поспішати”, – розповіла Катерина.

Катерина Лозовицька розповіла, чи проживає зі своїм бойфрендом разом

Лозовицька не приховує, що наразі її все влаштовує у нових стосунках. Вони тільки перебувають на початкових стадіях, тому про весілля та статусу родини, говорити зарано. Додала, що вчиться у чоловіка його життєвим поглядам, реакціям на складні ситуації та ставленню до навколишнього світу.