|
18.05.2023 16:02

73-річний Михайло Поплавський відверто розповів про дружин, дітей і коханок: “Я самотній ніколи не був”

Співаючий ректор України Михайло Поплавський може похизуватися неймовірною кількістю романів, про що він ніколи не мовчав і чого ніколи не приховував.

Попри солідний вік Михайла Поплавського досі підозрюють у численних романах, у тому числі з його студентками. Власне кажучи, і сам артист не проти підігрівати чутки про свої інтрижки і щиро зізнається, що ніколи не був самотнім і ніколи не буде.

Михайло Поплавський відверто розповів про дружин, дітей і коханок

За все своє життя артист був одруженим двічі. Перший його шлюб не протримався і року, а от другий закінчився лише в 2009 році. Обидвох обранець ректора звали Людмилами.

Зі своєю першою Людою артист познайомився ще до переїзду в Київ. Жінка працювала сільською фельдшеркою. Втім, кохана не розділила бажання чоловіка поїхати вступати до київського університету мистецтв. Тож майбутній ректор вчинив радикально – розлучився.

Далі більше, знаменитість всерйоз вважає, що вчинив абсолютно правильно і повчає інших. Мовляв, не насмілюйтеся ставити чоловіків перед вибором, адже вони зроблять його не у вашу користь.

Михайло Поплавський відверто розповів про дружин, дітей і коханок

З іншою благовірної стосунки занепали самі собою. З часом почуття згасли і Поплавський знайшов інше любовне захоплення. Зараз пані Людмила займається онуками і сидить на пенсії.

“Я самотній ніколи не був і не буду. У любого нормального мужчини є кохана”, – відповідає зірка на питання про наявність в нього коханки.

Примітно, що не дивлячись на популярність серед жіночої статі, а також наявність коханок, син в артиста лише один — Олександр. Наприкінці двотисячних Михайло Поплавський ледь не залишився без спадкоємця, адже молодий хлопець потрапив в дорожньо-транспортну пригоду в Одесі, яка ледь не коштувала йому життя.

Михайло Поплавський відверто розповів про дружин, дітей і коханок

Втім, врятувати юнака вдалося, а вже через декілька років він одружився та народив сина. Зараз у Михайла Поплавського є прекрасний онук, який знімається у його численних кліпах, а також не проти зайвий раз вийти на червону доріжку.

Хто зна, можливо незабаром Михайло Поплавський наважиться вивести свою обраниці в люди та показати її широкій аудиторії.