71-річний Михайло Поплавський закрутив роман з 26-річною Аліною Гросу: “Ми з тобою любовники”

"Співаючий ректор" Михайло Поплавський навіть після заяви про відхід зі сцени не перестає розбурхувати публіку.

У нещодавньому випуску програми “Світське життя” Катя Осадча взяла інтерв’ю у 71-річного Михайла Поплавського, в якому він зізнався, що вже подумує не тільки піти на пенсію з університету культури і мистецтв комусь помолодше, а ще й завершити свою сценічну кар’єру:

“Я хочу здати повноваження ректора молодому ректору, а там буду головою спостережної ради, допомагати. У мене такий моторчик в одному місці, він не зупиняється. Під лежачий камінь коньяк не тече, і треба рухатися. Але артист повинен своєчасно піти зі сцени під оплески, а не щоб його виносили ногами. Завжди повинна бути межа і почуття міри”.

Михайло Поплавський в програмі Світське життя
Михайло Поплавський в програмі Світське життя

Проте, розслаблятися співак не поспішає. Так, днями він презентував романтичний кліп на нову композицію “А ми з тобою любовники”, де він втілив образ героя-коханця, який в компанії двох чарівних красунь потрапляє на планету з фантастичної реальності. Вже там між ними зароджується закоханість, трепетне хвилювання і пристрасть.

Причому однією з дівчат стала молода українська співачка Аліна Гросу, яка одним тільки поглядом передала глядачеві всю палітру почуттів.

За словами Поплавського, герой кліпу дуже близький йому по духу:

“Це і є Михайло Поплавський — справжній, щирий, відкритий. Він дуже близький мені. Адже любов править світом, а любовники — від слова “любити”.

Вже зараз відомо, що наступним творінням Михайла Михайловича стане кліп на пісню “Український борщ”. Це вже не перша гастрономічна ідея співака. Також в його арсеналі є хіти “Сало” і “Українські вареники”.

Схожі статті