|
24.05.2023 16:36

51-річний Ектор Хіменес-Браво розповів про плани на дітей від молодої коханої: буде дуже радіти поповненню

Ектор Хіменес-Браво відомий українсько-колумбійський шеф-кухар, який став неймовірно популярним в Україні, оскільки вже більше 10 років є незмінним головним суддею кулінарного шоу "МастерШеф".

Коли колумбійський красень з’явився у публічному просторі України, він одразу ж почав цікавити всіх жінок, які дивилися на нього по телебаченню. Загалом заради свого успіху Ектор багато працював та об’їздив багато країн. Але в його серце запала лише Україна. І дуже довго чоловік не міг отримати громадянство України. Проте зараз він є повноцінним громадянином та патріотом.

Кохана Ектора

Зараз Ектору 50 років і 15 з них він живе в Києві та ніколи не мав бажання переїхати в іншу країну, адже Хіменес-Браво вважає, що українці – це найдобріша нація. До того ж тепер чоловік знає, що таке патріотизм та відданість своїй країні. Під час повномасштабної війни вже всі змогли впевнитися в тому, що Ектор – українець у душі. Але й у нього є такі речі, за які він боїться.

Наприклад, відомо, що відомий шеф давно не самотній, він має дівчину, яку ховає від сторонніх очей аби вона залишилась у безпеці. Нині молода обраниця Ектора живе у Польщі, і він сам її туди відправив, бо в столиці доволі небезпечно, враховуючи те, що суддя “МастерШеф” неодноразово отримував погрози від росіян на свою адресу.

Звичайно війна зруйнувала і плани Ектора, адже він вже мав певні плани створення родини і досі хоче мати власних дітей. Та у програмі “Неймовірна правда про зірок” чоловік зізнався, що поки не бачить сенсу, адже він не хоче, щоб його дитина народжувалась у такі страшні часи. І поки на нашій землі є орки, він не хоче зі своєю молодою обраницею народжувати дитину.

Ектор про дітей

Адже для малюка важливо мати здорову психіку, а під час війни вона буде формуватися не надто здоровою. Тож, поки що Ектор не планує стати батьком, лише після того, як настануть мирні та безпечні часи.