|
25.05.2023 12:41

Володимир Ярославський з Мартиновської переключився на Лесю Нікітюк і пише їй коментарі: “Красуня”

Володимир Ярославський відомий український шеф-кухар та незмінний суддя головного кулінарного шоу України "МастерШеф" разом з Ектором та Олею Мартиновською.

Ярославський ніколи не був надто публічною чи популярною особистістю, адже всього себе чоловік присвячував роботі і своїм досягненням. А їх у нього чимало. Володимир на повну віддається своїй роботі та розвитку. Його мета – навчити молодих кухарів бути справжніми професіоналами. Заради цього чоловік навіть збирається писати наукову роботу з гастрономії. Він вважає, що це його обов’язок – ділитися знаннями з іншими.

Володимир Ярославськ

Ярославський насправді дуже цікава людина, але він трохи закритий, хоча з першого погляду так сказати не можна. Адже Вова доволі легко знаходить спільну мову з різними людьми. Проте близько до себе може підпустити одиниць.

Можливо саме через свою зайнятість та відданість робочому процесу, Ярославському просто не вистачає часу на побудову гарних взаємин з іншими людьми. Бо на пізнання також потрібен час.

Але якщо оцінювати активність Вови у соціальних мережах, можна сказати, що він любить спілкуватися з людьми. Йому до вподоби слідкувати за іншими, за його знайомими та друзями. А от саме цю активність демонструють коментарі Володимира під фотографіями колег чи товаришів.

Так, наприклад, днями Ярославський прокоментував фото телеведучої Лесі Нікітюк, річ в тому, зо дівчина виклала гарні фото у сукні й на фоні Одеси. І саме вид та зовнішній вигляд Нікітюк мило прокоментував Володимир.

Коментар Ярославського

Можливо це сталося через те, що Вова нещодавно був учасником та капітаном на шоу “Є питання?”, ведучою якого є Леся. Там вони гарно шуткували та познайомились, як справжні товариші.