|
25.05.2023 13:33

Єдиний син Софії Ротару повідомив про велику втрату: немолода легенда сцени пішла з життя назавжди

Стало відомо, що на своєму 83-му році життя цей світ залишила відома та неперевершена легенда рок-н-ролу Тіна Тернер. Вона досягла висот і змогла запам'ятатися слухачам розкішними треками.

Творчість Тернер багато хто любить і слухає на постійній основі, тому не дивно що її смерть стала для багатьох неприємною несподіванкою. Своє життя Тіна провела з великою гордістю, адже вона не лише досягла висот у кар’єрі, а ще й започаткувала такий напрям як рок-н-рол. Вона стала однією з небагатьох жінок, які творили у цьому стилі.

Євдокименко вшанував пам’ять Тіни Тернер 

Артистка була американсько-швейцарською співачкою, але більшу частину свого життя вона звісно проводила у США. Але оформлювати громадянство цієї країни не збиралась, адже в душі вона завжди тримала рідну країну. Так, її життя не було простим, жінка багато працювала аби досягти успіху. До того ж ще й поєднувала особисте життя з роботою.

Щоправда, стосовно родин не все було так ідеально, як хотілося б. На жаль, її чоловік був домашнім тираном, а з дітьми жінка не мала змогу проводити багато часу, адже вона плідно працювала. Саме тому її сини виросли самостійними, але з психологічними травмами. І один з них пішов з життя за власним бажанням, а другий від онкології. Всі ці смерті Тіна переживала сама.

Як вже відомо, артистка теж вела довготривалу боротьбу з онкологією кишківника. Та хвороба таки перемогла, на жаль. І нині пам’ять Тіни Тернер вшановують всі її прихильники в усьому світі.

Осторонь не залишився і єдиний син народної артистки Софії Ротару Руслан Євдокименко. Чоловік був прихильником творчості Тернер. І саме тому вирішив викласти історію у соцмережу з чорно-білою фотокарткою артистки.

Сторіс Руслана

Насправді зараз багато зірок вшановують її пам’ять, оскільки Тіна Тернер була легендою, яка залишила після себе яскравий слід своєї творчості та особистості.