Померла легендарна співачка Тіна Тернер: стала легендою та пережила власних синів

На жаль, наше життя не вічне, і кожному з нас відведено свій термін. Саме тому варто пам'ятати, що просто пливти течією – помилковий шлях.

Американсько-швейцарська співачка Тіна Тернер почала свою кар’єру в 1950-х роках, під час перших проявів рок-н-ролу, і перетворилася на феномен MTV.  Вона американська співачка, громадянка Швейцарії, авторка пісень, акторка й танцівниця, володарка восьми премій Греммі. За свій артистизм, темперамент і сценічну виразність вона носить титул “Королеви рок-н-ролу”.

Тіна Тернер померла на 83 році життя
Тіна Тернер померла на 83 році життя

Творчих здібностей Тіні не займати і можна впевнено сказати, що кар’єра була для неї найважливішим аспектом власного життя. Проте жінка встигла народити аж двох синів. Але на них у легенди було не так багато часу, тому обидва її сини були присвячені самі собі. Можливо це неправильно, але за своє місце під сонцем та гарне життя варто боротися. Так і робила відома співачка Тіна Тернер.

Тернер була включена до списку “100 найвеличніших співаків усіх часів” за версією журналу “Rolling Stone” у 2021 році також співачку включили до Зали слави рок-н-ролу в американському місті Клівленд – це штат Огайо.

Тіна прожила дійсно яскраве життя і залишила неабиякий слід в американському світі рок-н-ролу. На неї рівняються молоді артисти, адже вона справжня легенда. Та на жаль, хвороби, а особливо рак, не жаліє нікого.

Відомо, що Тернер довгий час боролась з онкологією кишківника, саме це і стало причиною смерті артистки. Жінка довгі роки боролася з недугою, але перемагає завжди щось одне. Або життя, або смерть.

Тіла Тернер померла на 83-му році життя
Тіла Тернер померла на 83-му році життя

Варто сказати, що співачка пережила двох своїх синів, оскільки старший син Крейг Реймонд у 2018 році власноруч випустив у себе кулю на 59-му році життя. А от молодший син Ронні помер на 62-му році життя через затяжну онкологію. Тож, виходить, що Тіна прожила ще й особисті трагедії та останньою зі своєї родини залишила цей світ.

Схожі статті

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.