Світлана Лобода більше не світиться у списку “ганьби”: впливові люди попросили прибрати

Світлана Лобода відома співачка, яка багато років працювала на дві країни й дуже непогано заробляла, оскільки популярність у росії, призвела до збільшення гонорарів Лободи в Україні.

Світлана почала свій шлях з гурту “ВІАгра”, яка була багато років найпопулярнішим жіночим гуртом як в Україні, так і в росії, саме тому учасниці, як і продюсери були з обох країн. Цей гурт збирав найкрасивіших жінок з гарними та ніжними голосами, робив їх неймовірно відомим, а потім кожна з них уходила у сольне плавання.

Світлана Лобода перерахувала ще один мільйон гривень на відбудову домівок
Світлана Лобода

Так само сталося й з українською співачкою Світланою Лободою. Вже багато років вона співає сама й пише власні пісні, які згодом ставали хітами й звучали на обидві країни. Тобто, жінці було дуже зручно працювати на дві країни і гарно заробляти. Та у 2014 жінці довелося зробити вибір і вона вирішила поїхати у росію й там будувати власну кар’єру.

Багато років жінка співала на російській сцені і вважалася там справжньою зіркою, але й не втрачала можливості співати ще й на українській сцені. Та врешті-решт жінку почали забувати й звинувачувати у зрадництві. Бо їй було все одно на ті події, які коїть російська армія на території Донбасу, Луганську та Криму.

Але у 2022 році російська влада вирішила, що їм замало смертей і вони почали повномасштабну війну. Звісно, основною метою й досі є Київ, і сьогоднішні нічні обстріли це підтвердили. Та почати ці варвари вирішили з області й окупували Ірпінь, Бучу та Гостомель.

А, як відомо, саме Ірпінь є рідним містом Світлани Лободи й лише після того, як на її місто напали росіяни, жінка зняла рожеві окуляри, поїхала з країни-агресорки і почала допомагати Українцям. Проте довіри їй завоювати не вдалося і співачку внесли до ганебного списку зрадників.

Світлана Лобода передала ще один мільйон на відбудову Ірпеня
Світлана Лобода більше не є членом списку зрадників

Та днями стало відомо, що її викреслили з цього списку, але не через те, що Лобода завоювала довіру українців та колег, а лише через неодноразове прохання впливових людей.

Схожі статті

Хто він – непростий колишній Могилевської: не може її забути, згадує на кожному кроці і зайшов надто далеко

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська не так давно розповіла про нового чоловіка у своєму житті. Завдяки Валентину вона нарешті відчула себе щасливою.

Це був не піар-хід: Руслана Писанка знайшла своє щастя в 47 і стала дружиною молодшого за себе бізнесмена

Руслана Писанка змогла знайти своє кохання в 47 років, незважаючи на невдалі спроби: як телеведуча та акторка познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком?

Міні-копія, тільки без переднього зуба: Юрій Горбунов показав свого первістка, який не хоче в школу

Продюсер Юрій Горбунов у перервах між відрядженнями та гастролями із задоволенням проводить час із сім'єю – коханою дружиною та двома синами.

Після пластики стали, що сестри: молода дружина Павліка показала родичку, на яку стала дуже схожа

Молода дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова показала найрідніших людей, які давно мешкають за кордоном. Двоє фото вже зробили собі пластику.

Анастасія Приходько розповіла про хворобу та зізналась, хто винен у погіршенні її здоров’я: “Серце та тиск”

Знаменита українська співачка Анастасія Приходько вразила зізнанням про те, що в неї значно погіршилося здоров'я. Також артистка розповіла, що саме стало причиною.

Від кохання до ненависті один крок: чому Єфросиніна ворогує з Горбуновим, Кондратюк з Козловським та інші

В українському шоу-бізнесі часто виникають непорозуміння між зірками, серед них опинились: Ольга Фреймут та Сергій Притула, Віталій Козловський та Ігор Кондратюк, Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов.