|
30.05.2023 12:06

“Рівно рік, як народилася”: вже не вагітна Наталія Могилевська зі сцени поділилася своїм великим щастям

Українську співачку Наталію Могилевську часто запідозрювали в імовірній вагітності, яку вона не афішує, але зірка запевняє, що на поповнення нині не чекає.
Автор: Юлія Ящук

Навколо цієї знаменитості шириться багато чуток про її особисте життя, яке вона старанно приховує, адже артистка має коханого, якого публіці показувати не поспішає. Каже, що наразі це не на часі, а після війни обов’язково представить аудиторії свого обранця.

Цікаво, але у свої 47 років співачка прекрасно контактує з дітьми, є засновницею своєї вокальної школи “Talant School”, де допомагає молодому поколінню стати на крок ближчими до своєї мрії й бути артистами сцени.

Наталія Могилевська зі сцени поділилася своїм великим щастям

Проте досі своїх нащадків не має, на які прихильники чекають не один рік поспіль з нетерпінням, адже кожну нову світлину, з невеличким животом вони приписують до її вагітності. Сама Могилевська наголошує, що набрала зайвих кілограмів, а от на появу дитинки, на жаль, не чекає.

Нещодавно у новому відео, яке поширила у соціальній мережі Instagram зірка поділилася радісною звісткою зі сцени, що сьогодні її виставі “Я вдома” виповнився рівно рік. Така подія є справді знаменною для артистки, адже на кожному виступі вона бачить очі своїх глядачів, які горять від насолоди її творчості, сили  голосу й таланту. Свої почуття та знаки вдячності прихильникам вирішила описати в дописі:

“Сьогодні рівно рік, як народилася вистава “Я вдома”. Я хочу подякувати вам за цей рік. За всі емоції, які ви дарували мені на наших зустрічах. За ваші посмішки та сльози. Вдячна за вашу любов. На кожні виставі, я бачу, що наші почуття взаємні, тому більшого щастя для себе я і не бажаю”, – написала Могилевська.