“В очікуванні на поповнення”: Наталія Могилевська у шовковій сукні показала округлий живіт і вразила новиною

Відома українська співачка Наталія Могилевська сколихнула мережу, знову засвітивши округлу талію. Чи дійсно співачка чекає на поповнення або ж аудиторія дарма сподівається на щасливі новини?

Після початку повномасштабної війни в Україні Наталія Могилевська почала активно подорожувати Україною та давати концерти військовим та жителям міст, які знаходяться у прифронтових зонах.

Окрім цього артистка активно вела волонтерську діяльність, відвідувала дитячі прихистки та брала участь у різних благодійних заходах. Ця справа принесла їй нове кохання, адже саме зі своїм новим обранцем Могилевська розділила свою нову місію.

Наталія Могилевська заінтригувала мережу своєю вагітністю

Втім, фанати артистки тішаться не тільки новинам про її нові стосунки. Останнім часом виконавиця регулярно потрапляє у кадр з доволі округлою фігурою. Це стало причиною розповсюдження чуток про її вагітність.

Однак, Наталія Могилевська поки що заперечує імовірність того, що вона очікує на поповнення, і пояснює дані кадри зайвими кілограмами. Та чи переконує це її шанувальників?

Нещодавно співачка оприлюднила нову фотографію, яка була зроблена під час її виступу на сцені. Могилевська постала у розкішній шовковій сукні, яка підкреслила усі деталі її фігури.

Поки одні підписники критикували артистку за те, що вона виступає під час повномасштабної війни, інші відмітили, що Наталія Могилевська все ж таки може буде при надії.

Наталія Могилевська заінтригувала мережу вагітністю

Втім, співачка поки що відповідає тільки на на критику її концертної діяльності, підкреслюючи, що виступає у прифронтових зонах і намагається підтримати громадян України саме тим, що вміє найкраще — творчістю.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.