Фіналіст “МастерШеф. Битва сезонів” Влад Міцкевич відповів, ким захоплений: екс-дружина і Полякова в минулому

Влад Міцкевич сав одним з найцікавіших учасників головного кулінарного шоу України "МастерШеф". Він брав участь аж у трьох сезонах, спочатку в аматорах, потім у професіоналах, а згодом й у Битві сезонів.

Влад у кожному сезоні проявлявся по-різному, але кожного сезону він ставав дорослішим, професійнішим та мав більше розуміння про світ кухні. Але свої емоції хлопець приборкувати так і не навчився.Саме вони йому і заважали щоразу здобути перемогу. Влад доходив до фіналу 2 рази, але так і не зміг отримати звання переможця.

Катя Велика мріє про Міцкевича
Влад Міцкевич

Владислав має досить бурхливе особисте життя, й саме воно стало для всіх глядачів і прихильників Міцкевича більш цікавим, ніж його кулінарні здібності. Тож, у восьмому сезоні аматорів, хлопець у свої 23 роки закохався у дівчину на проєкті, її звати Еля і вони обидва дійшли до фіналу, але через власні почуття не змогли опанувати емоцій та не мали концентрації. Але цей роман довго не проіснував після шоу.

А от вже крізь кілька років Міцкевич прийшов учасником на другий сезон професіоналів. І саме тоді він чекав на сина й збирався був одружений на дівчині, на ім’я Наталя, яка зараз вже є колишньою жінкою Міцкевича. Але саме від неї у хлопця є син Вова.

Після розлучення Влад довго не будував жодних стосунків та поринув з головою у роботу. Це допомогло йому стати не просто шеф-кухарем, а ще й ведучим кулінарного шоу разом з Ольгою Поляковою.

Міцкевич про Олю
Міцкевич про Олю

Саме з нею чоловік зараз має дуже гарні й дружні відносини, і днями Влад відверто заявив, що він щиро захоплений Поляковою.

Міцкевич про стосунки
Міцкевич про стосунки

Але це ще не найцікавіше, адже в наступних історіях Міцкевич зізнався, що його серце вже зайняте, і він має дівчину. Але ретельно приховує свою нову обраницю. Тому, поки що не можна сказати ким є дівчина Влада, яка змогла змусити його серце битися знову швидко і закохано.

Схожі статті

Залишила Ані Лорак без роботи і вижила її зі сцени? Тіна Кароль виявилася “білим кардиналом” України

15 років тому публіка здебільшого порівнювала Ані Лорак та Тіну Кароль. Подейкували, що остання намагається вкрасти успіх у своєї колеги, і навіть і нібито позичила в неї свій псевдонім.