|
01.06.2023 13:19

У 47 тричі мама: Марічка Падалко розповіла, як стала матір’ю і чому в першому шлюбі не могла завагітніти

Телеведуча 1+1 Марічка Падалко – нині мама трьох дітей, проте під час першого шлюбу взагалі гадала, що ніколи не зможе народити, оскільки довго не наважувалася на цей крок.
Автор: Юлія Ящук

Успішна телезірка лише під 30 років відчула, що таке смак материнства, адже під час першого шлюбу вона прокладала тернистий шлях до кар’єри й прожила з колишнім цілих 15 років без спільних нащадків. Про ім’я, захоплення, роботу й інші деталі про першого чоловіка публіці та пресі невідомо, адже навіть колег у своє особисте життя не впускала. Єдине, що відомо – чоловік був статним та заможним.

На зорі свого шляху увесь час приділяла саморозвитку, навчанню та вдосконаленню. Після закінчення університету пройшла стажування у сучасному та найпопулярнішому видавництві Лондона “BBC”. Свого першого офіційного чоловіка Марічка зустріла саме в цьому місті й пішла під вінець у досить юному віці.

Зізналася, аби тоді їй сказали, що вона в майбутньому стане матір’ю трьох дітей – розсміялася б в обличчя, адже в першому шлюбі її хвилювала тільки кар’єра й подружжя до цього було готове.

Марічка Падалко показала дітей від Єгора Соболєва

Нині Марічка заміжня вдруге за журналіста, програміста та політика Єгора Соболєва, який боронить країну в лавах ЗСУ. Саме цьому чоловіку жінка подарувала дітей та відчула, як воно бути мамою. у 2007-му з’явився син Михайло, який наразі проживає з нею у Києві, у 2008 році народилася Марія, а ще через два роки – дівчинка Катерина. На період повномасштабної війни дівчата перебувають в Чехії задля їхньої безпеки.

Зірка 1+1 розповідає, що сумує за теплими сімейними вечорами, коли всі разом могли зібратися за одним родинним столом та обговорити, як пройшов день у кожного з їхньої родини. Нині жінка чекає на повернення Єгора додому після перемоги й можливість бути з усіма своїми дітьми в безпеці.