“42 кілометри підтримки від людей”: Марічка Падалко поділилась враженнями від участі в Бостонському марафоні

Людині дуже складно жити без улюбленої справи. Хобі допомагає людині відпочивати та відновлюватись після важкої роботи. Особливо круто, якщо це хобі приносить користь не тільки одній людині, а цілому суспільству.

Чимало людей жаліються на те, що їм не вистачає вільного часу для того, щоб займатись своїм хобі. Втім, навіть медійним особистостям, які працюють майже 24 години на добу, вдається знайти можливість приділити увагу улюбленій справі.

Так, наприклад, українська телеведуча Марічка Падалко обожнює займатись бігом. На своїй сторінці в Instagram жінка поділилась гарною новиною про те, що здійснила давню мрію — взяла участь у щорічному Бостонському марафоні.

Як минув Бостонський марафон 2023?

17 квітня 2023 року в Бостоні відбувся щорічний марафон. Учасники заходу мали пробігти аж цілих 42 кілометри. Головною метою цьогорічного забігу був збір коштів для того, щоб навчити психологів методиці роботи із українськими захисниками та захисницями, які повернулись додому з російського полону.

Власне, саме українська телеведуча з телеканалу 1+1 Марічка Падалко стала амбасадоркою цього забігу. Вона вкотре розповіла історію трагедії в Україні всьому світу, а також взяла учать в марафоні. На своїй сторінці в Instagram поділилась враженнями від події. За словами Марічки Падалко, протягом всього маршруту її підтримували люди із українськими прапорами та гаслами “Слава Україні!”. Прикметно, що чимало із них не були українцями.

Крім того, журналістка поділилась новиною про те, що дала інтерв’ю виданню “Bostonglobe”. Марічка Падолко зізналась, що була приємно здивована та розчулена увагою громадськості до війни в Україні. Протягом свого забігу вона підходила майже до кожного, хто підтримував її. Також телеведуча акцентувала, що найважливішим для неї була не перемога, а можливість нагадати світові про нашу батьківщину.

Варто нагадати, що це не перший благодійний забіг, у якому бере учать Марічка Падалко. Почала вона поєднувати своє хобі та волонтерство ще в 2015 році. Саме тоді жінка долучилась до збору коштів для для купівлі обладнання, яке здатне виявляти хвороби у немовлят.

Схожі статті

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.