|
02.06.2023 08:54

Холостячка Злата Огнєвіч відповіла, чому падає на своїх концертах – наче пороблено на нерівній сцені

Головна героїня проєкту "Холостячка-2" та відома співачка України Злата Огнєвіч нещодавно повідомила про казус, який трапився з нею на сцені та прокоментувала цей інцидент.
Автор: Юлія Ящук

Не так давно стало відомо, що під час одного з виступів, артистка впала зі сцени, проте не розгубилася й професійно вийшла з цієї ситуації – продовжила співати далі. Про дану неприємність згадала в ранковому ефірі й прокоментувала, чому так відбулося:

“Хочуть почути відповідь, що Злата Огнєвіч напилася на концерті й впала під час нього, але ні. Все банально просто: сцена була коса, мені дуже сильно світили в очі софіти і я навіть не зрозуміла, що я впала в перші секунди, тому на автоматі продовжила співати “, – розповіла зірка.

Холостячка Злата Огнєвіч відповіла, чому падає на своїх концертах

Важливо вміти правильно вийти з будь-яких казусних моментів і Злата Огнєвіч показала себе, як справжній професіонал своєї справи, який не розгубився та продовжував робити улюблену справу до кінця.

Нагадаємо, що у своєму Instagram холостячка у розкішному білому костюмі, ніжному макіяжі немов наречена розповіла про новий тур, який відбудеться восени цього року. Зазначила, що готує нову концертну програму, де ви почуєте улюблені хіти в супроводі бенду, а також зможете насолодитися свіженькими піснями з альбому, над яким Огнєвіч зараз працює.

Цікаво, але для того, щоб анонсувати цю подію обрала фото у стилі нареченої ніби натякнула, що готова до весілля з обранцем, якого приховує від публіки. Проте це лишень здогадки, хоча цю теорію виключати не можемо, оскільки Злата зізналася, що вже готова до нових стосунків та створення міцної сім’ї.