Олександр Пономарьов розповів, що зараз відбувається в його особистому житті: Мозгова і Яремчук давно забуті

Олександр Пономарьов народний артист України, який зміг завоювати мільйони сердець серед українських слухачів. Він один з тих самих олдів, які досі виступають на сцені зі своїми щемливими піснями.

Пономарьов завоював багато нагород і багато титулів за весь час своєї кар’єри, саме тому його поважають колеги та поціновувачі його таланту. Чоловік має унікальний голос, саме тому його дуже цінують. Пісні Олександра дуже западають у серце та душу і вони завжди можуть вилікувати душу, адже чоловік співає про кохання, про відносини між людьми та про все, що пов’язано з людськими відчуттями.

Пономарьов розповів про особисте життя
Пономарьов розповів про особисте життя

Оскільки чоловік й сам пережив досить цікавий досвід у коханні, він розуміє, про що говорить у своїх піснях. Річ в тому, що довгі роки чоловік був одружений з жінкою, на ім’я Олена Мозгова. З Оленою вони разом виховували доньку, але їхній шлюб дитина не змогла втримати або зцілити.

Та й загалом не буває такого, щоб діти могли вплинути на стосунки батьків, так і сталося у відносинах Олександра й Олени. Та одному шлюбі чоловік не зупинився й одружився з молодою жінкою, на ім’я Вікторія Мартинюк. Жінка встигла за 4,5 роки народити Олександрові сина, якого батьки назвали на честь батька Сашком. Але і з Вікою його стосунки не склалися надовго.

А ще Олександру дуже бурхливо приписували романтичні стосунки з його підопічною Марією Яремчук, проте з Машею у співака ніколи не було роману чи натяку на романтичні стосунки.

Та зараз за словами Пономарьова, у нього є друга половинка. Але поки він не хоче впускати у своє особисте життя сторонніх людей, тому тримає все це у секреті й не хоче розповідати ким є його обраниця.

Пономарьов розповів про особисте життя
Пономарьов розповів про особисте життя

“Все в порядку, тому давай це не рухати, щоб воно і далі було в порядку. Я забобонна людина зі студентських років, але розумію, що Біблія пише, що в це вірити не можна” – додав Пономарьов.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.