|
04.06.2023 16:09

Не лише Владислав Яма: хто ще з хореографів “Танців з зірками” осіли за кордоном з кінцями?

Через повномасштабну війну з України виїхало дуже багато українських сімей. Звісно, всі тікали від ракет і куль з різних куточків нашої країни, адже небезпека була всюди й сховатися від неї було важко.

Не дивно, що мільйони українських сімей нині живуть окремо одне від одного, адже найчастіше жінки з дітьми зараз перебувають за кордоном, а от чоловіки, або в Україні, бо не змогли виїхати, або на фронті. Звісно це дуже важке випробування, адже відстань має сильний вплив на відносини та почуття. І це страшно, побачити свою близьку людину через рік, два, три і зрозуміти, що перед тобою чужак.

Влад Яма

Та врешті-решт є й багато чоловіків, які змогли виїхати за кордон через певні причини. Звісно, на звичайних людей мало хто звертає увагу, а от що стосується українських знаменитостей, то до них прикута дуже пильна увага.

Так, наприклад, ніхто ще не забув історію з Владом Ямою або Максом Чмерковським, які були суддями на шоу “Танці з зірками” та після початку війни поїхали жити у США. Так, Максим вже давно живе в Америці, але в певний момент він вирішив переїхати до України й навіть встиг трохи пожити тут.

А от що стосується Влада Ями, то він перебрався до Америки заради безпечного існування своєї родини. Він батько маленького сина, а також має дружину Лілію. І це вся його родина, яку йому потрібно оберігати та піклуватися про їхнє психічне і фізичне здоров’я. Але чомусь всі звикли засуджувати когось одного, а про інших забувають.

Ігор Гелуненко з родиною в США

Проте Яма не єдиних відомий танцюрист і хореограф, який поїхав за кордон з родиною. Наприклад, учасник “Танців з зірками” Ігор Гелуненко також живе у США і піклується там про свого маленького сина та дружину. Ба більше, Ігор вже знайшов собі роботу тренером в Америці. Але його ніхто не засуджує та не звинувачує хлопця у зраді.