|
07.06.2023 11:03

Зірка “Євробачення” Джамала нарешті досягла бажаного та покинула Україну: тепер місцем зупинки став Монреаль

Відома співачка України кримськотатарського походження Джамала покинула Україну й вирушила у свій співочий благодійний тур для допомоги країні коштами.
Автор: Юлія Ящук

Зірки України усілякими силами намагаються вносити вагому грошову допомогу, яка кожного дня допомагає постраждалим людям та бійцям ЗСУ. Співачка Джамала з початку війни не стояла осторонь, а тому на культурному фронті своїм співом розповідала, що відбувається на її землі.

Музична виконавиця одного разу вже отримала визнання серед слухачів Європи, адже пісня “1944” на конкурсі “Євробачення” знайшла відгук у серцях кожного слухача, а нині вона набула нового звучання, проте подібного сенсу.

Джамала на Євробаченні-2016

У своєму Instagram артистка звітує, яке місто може чекати її наступним, скільки вдалося зібрати й куди розподілиться та чи інша сума. Цього разу співачка розповіла та подякувала за концерт в Торонто й нині перебуває в Монреалі, проте співочий тур проходить досить активно, тому наступним на появу зірки 8 червня чекає Ванкувер.

“Їду далі. Завтра в Монреаль, а 8 червня побачимося у Ванкувері”, – написала Джамала.

Джамала нарешті досягла бажаного та покинула Україну

Усюди, де б знаменитість не була каже, що бачить знаки нашої української символіки: жовті машини, синя сорочка чи сукня у перехожих, або поєднання цих кольорів разом – все нагадує про рідну домівку. З детальним розкладом всіх концертів у різних куточках землі можна ознайомитися в закріпленому дописі в її Instagram, аби українці, які перебувають за кордоном змогли відвідати співочий захід та підтримати свою улюбленицю.