|
07.06.2023 15:07

Найкрасивіший учасник “Холостячки-2” Роман Свечкоренко показав свою банківську виписку: донатить 5-значні суми

Один із фаворитів Злати Огнєвіч на проєкті "Холостячка-2" Роман Свечкоренко у своєму блозі показав, які суми донатить на ЗСУ, аби допомогти їм у нелегкій справі.
Автор: Юлія Ящук

Роман Свечкоренко майже 4 роки працював психологом, однак наразі проводить свої консультації щобільше у вигляді онлайн-курсів та спеціалізованого блогу на цю тему у своєму Instagram, адже після участі в шоу “Холостячка-2” аудиторія значно зросла.

Відомо, що чоловік після проєкту довго не залишився одинаком й наразі перебуває у стосунках з молодшою на 10 років дівчиною, на ім’я Валерія. Проте психолог ще й 10 років був одружений та має дитину, тому свою реалізацію бачить і в батьківстві. Зізнався, що згодом почуття до колишньої згасли й пара не знайшла причин залишатися разом.

Роман Свечкоренко показав свою банківську виписку

На проєкті Злата не приховувала, як сильно імпонував їй Роман, однак відправивши його додому, через незакінчену справу з розлученням, а потім повернувши на проєкт, Огнєвіч зрозуміла, що почуття до інших чоловіків на проєкті сильніші.

Роман Свечкоренко показав свою банківську виписку

У зв’язку з останніми подіями, жага до перемоги нашого народу стала більшою та кожен свідомий українець намагається допомогти наявними ресурсами Збройним силам України.

Роман Свечкоренко показав свою банківську виписку

Так, в сторіз у своєму Instagram Роман Свечкоренко показав суму, яку відправив на допомогу ЗСУ, висвітливши на екран чек, де виднілася вся сума переказу. Бачимо, що чоловік відправив на допомогу 10 000 гривень, а в призначенні платежу було чітко вказано: “Допомога ЗСУ”, тому не виникає сумнівів, що кошти надійдуть саме туди, куди потрібно.