Фаворит Огнєвіч на шоу Холостячка-2 Роман Свечкоренко показав свою дівчину і заявив: “Я ніколи не любив Злату”

Екс-учасник 2 сезону шоу "Холостячка" Роман Свечкоренко, якого вважали переможцем, показав свою нову дівчину та розповів про почуття до Злати Огнєвіч.

32-річний блогер і психолог Роман Свечкоренко пішов на реаліті-шоу “Холостячка”, аби спробувати побудувати стосунки зі співачкою Златою Огнєвіч. Довгий час чоловіку не випадало шансів сходити на індивідуальне побачення, однак майже одразу глядачі помітили хімію між ним і головною героїнею проєкту.

Артистка дивилася на Рому сяючими очима, він відповідав взаємністю, та цю ідилію зруйнувала одне велике але – Злата залишила Свечкоренка без бутоньєрки, коли дізналася, що він досі офіційно не розлучений. При цьому учасник міг повернутися на реаліті в будь-який момент, як тільки вирішить питання з розлученням. За словами чоловіка, заяву до суду з екс-дружиною вони подали ще наприкінці 2020-го, проте через карантин засідання постійно переносилися.

Р
Роман Свечкоренко показав нову дівчину

Перед самим фіналом Роман знову вступив у боротьбу за серце Огнєвіч. Втім, іскра, яка виникла між ними на початку сезону, зникла, тому продовження їхні стосунки не отримали.

Роман Свечкоренко показав свою дівчину

Особисте життя психолога згодом після вильоту з “Холостячки” налагодилося. Напередодні Нового року Рома вперше показав нову кохану, нею стала 21-річна Валерія Чернецька – блогерка і дизайнерка.

Роман Свечкоренко вперше показав свою дівчину
Роман Свечкоренко показав свою дівчину

Суттєва різниця у віці пару не бентежить, на відміну від користувачів мережі, які також не розуміють, чому почуття Свечкоренка до Злати зникли так швидко. Мовляв, не пройшло і двох місяців після завершення шоу, як фаворити Огнєвіч вже познаходили собі нових дівчат. Мова йде також про програвшого фіналіста Дмитра Шевченка.

Роман на це обурення дав розгорнуту відповідь у себе в Інстаграм-сторіз:

“Я ніколи не любив Злату… І в коханні їй не зізнавався. Не плутайте сенси. Ми прийшли на проєкт спробувати побудувати стосунки зі Златою, де внаслідок гіпотетично могла виникнути любов, а не навпаки. Розумієте? Спочатку люди пізнають одне одного, а вже потім з’являються більш сильні почуття. А вдруге, з моменту, як я покинув проєкт, пройшло майже півроку”.

Роман Свечкоренко заявив, що ніколи не любив Злату Огнєвіч
Роман Свечкоренко заявив, що ніколи не любив Злату Огнєвіч

Схожі статті