Аліна Гросу видала секрети Ірини Білик, Ассії Ахат і Олександра Кривошапка: “В нас ще одне поповнення”

Співачка Аліна Гросу, яка мешкає з 2022 року в США, випадково видала таємницю про багатьох зіркових колег з України. У тому числі про хрещену Ірину Білик.

Наприкінці 2022 року популярна співачка Аліна Гросу раптово переїхала до США. Про це зірка повідомила, коли вже перебувала у Лос-Анджелесі та займалася пошуком житла. Своє рішення Аліна пояснила тим, що хоче підвищити свою вокальну та акторську майстерність, а кращої школи, ніж в Америці, їй не знайти.

Ось уже другий рік зірка мешкає у США. За цей час у житті Гросу відбулося багато важливих подій – дівчина перевипустила свої хіти українською мовою, зняла кілька нових кліпів, познайомилася з новими друзями-однодумцями та нарешті зустріла справжнє кохання та вийшла заміж. Також здійснилася ще одна мрія артистки – в її американському будинку з’явився милий домашній вихованець – собака породи шпіц.

Аліна Гросу зізналася, чому приховує свого чоловіка
Аліна Гросу зізналася, чому приховує свого чоловіка

Схоже, життя Аліни Гросу налагоджується. Вона, як і раніше, продовжує допомагати Україні, а також займається творчістю. А напередодні Аліна Гросу оприлюднила афішу з чергового концерту, який має відбутися у серпні у Маямі. Серед учасників, крім Гросу, заявлені її хрещена співачка Ірина Білик, скрипалька Ассія Ахат, співак Alekseev та багато інших українських артистів. Але найбільше здивувала присутність Олександра Кривошапка, котрий, за інформацією скандального блогера Богдана Беспалова, який стверджує, що знає всі таємниці зірок, незаконно залишив Україну.

Аліна Гросу видала секрети Ірини Білик, Ассії Ахат і Олександра Кривошапка
Аліна Гросу видала секрети Ірини Білик, Ассії Ахат і Олександра Кривошапка

Зазначимо, ніхто з перерахованих знаменитостей про свої виступи в Америці не оголошував.

“У нас ще одне поповнення щодо концертів. 24 чекаю на вас у Маямі”,- написала артистка.

Також Аліна Гросу оголосила про свій тур по великих містах США, таких як Нью-Йорк, Сіетл, Чикаго та Маямі.

Аліна Гросу видала секрети Ірини Білик, Ассії Ахат і Олександра Кривошапка
Аліна Гросу видала секрети Ірини Білик, Ассії Ахат і Олександра Кривошапка

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.