“Ностальгія в око попала”: Хіменес-Браво показав, що дивиться під омлет з лавашем і вірші Тараса Шевченка

Суддя проєкту "МастерШеф Україна" показав, який дивиться серіал, як готує сніданок і чим займається в повній темряві, коли немає електроенергії.

Канадський та український шеф-кухар колумбійського походження, телеведучий та суддя проєкту “МастерШеф Україна” Ектор Хіменес-Браво сьогодні з самого ранку дивився американський серіал “Друзі” та накривав омлет лавашем. Про це він сам повідомив в своїй stories в соцмережі Instagram. Насамперед, він поділився тим, що є справжнім фанатом серіалу “Друзі”. А сьогодні на нього “напала” ностальгія і він вирішив передивитися кілька серій. Ектор Хіменес-Браво так і написав: “Ностальгія в око попала”. Також він поцікавився у своїх підписників, хто теж є справжнім прихильником цього серіалу.

“Трішки по ностальгували і досить. Давайте краще готувати сніданок”, – запропонував усім Ектор.

Ектор Хіменес-Браво варить каву на вогні та читає Шевченка
Ектор Хіменес-Браво варить каву на вогні та читає Шевченка

Сьогодні він вирішив порадувати своїм читачів максимально простим, але дуже смачним сніданком. Він розбив курячі яйця та збив їх у однорічну масу, щоб вийшов омлет. Далі вилив його на гарячу пательню і накрив круглим лавашем. Коли все це підсмажилося, то він перевернув його на інший бік. Потім виклав дрібно-порізаний сир, великі шматки нарізаного помідору та консервовану рибу тунця. Лаваш загорнув і таким чином вийшов собі “пиріжок” із вище описаною начинкою.

Ектор Хіменес-Браво варить каву на вогні та читає Шевченка
Ектор Хіменес-Браво варить каву на вогні та читає Шевченка

Такий лаваш ще трішечки можна обсмажити з обох сторін для більш хрусткої скоринки. Ектор має досить гарний настрій не дивлячись на те, що ще добу тому сидів практично без світла. Утім він наголошував у своїх stories, що і в цьому є якась романтика (у відключеннях світла, мається на увазі). На думку Ектора, коли немає світла завжди можна влаштувати романтичну вечерю.

“Зі свічками одразу відчуваєш себе в якомусь ресторані”, – пояснив Ектор Хіменес-Браво.

Ектор Хіменес-Браво варить каву на вогні та читає Шевченка
Ектор Хіменес-Браво варить каву на вогні та читає Шевченка

Крім цього, коли не було світла головний кухар України готував (варив) каву на вогні, читав вірші відомого українського поета Тараса Шевченка (при цьому розгорнувши і виклавши на стіл прапор України).

“Ще можна радіти новим покупкам. Тому, більше позитиву і жити стане легше”, – підтримав Ектор всіх українців, які також сидять без світла і яким теж важко.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.