Покинув її, коли вона втратила всі свої гроші: що відомо про колишнього Ані Лорак, якого прозвали альфонсом

Особисте життя Ані Лорак було наповнене різними драмами та незрозумілими ситуаціями. Одного зі своїх обранців вона свідомо приховувала, і на це була причина.

Після розлучення Ані Лорак довго не могла прийти до тями. Про це вона розповідала сама неодноразово у різноманітних інтерв’ю. Кароліна зізнавалася, що зачинялися у себе в кімнаті і могла годинами плакати під ковдрою. І хоча шанувальниці артистки не розуміли її ставлення до колишнього чоловіка, який регулярно їй зраджував, все ж таки намагалися її всіляко підтримувати.

Зокрема, Мурат роками піддавався величезні критиці зі сторони аудиторії. Але ця увага переросла в популярність, і зараз за його життям також уважно слідкують, що приносить йому успіх. Ані Лорак же свій наступний роман не поспішала висвітлювати в пресі.

Що відомо про колишнього Ані Лорак, якого прозвали альфонсом

Ані Лорак зробила вибір не на користь своєї родини
 Близькі друзі Ані Лорак розповіли про її колишнього обранця-альфонса

І як подейкують близькі Кароліни, на це була об’єктивна причина. Інсайдери розповідали журналістам про те, що Кароліна після розлучення зв’язалася з московським чоловіком, популярним у вузьких колах, але не надто відомим на широку аудиторію. Мова йде про Єгора Гліба.

Він набагато молодший за артистку, і як подейкують набагато бідніший. Ба більше, його неодноразово звинувачували у тому, що з артисткою він зустрічався суто заради грошей. За декілька років він заробив собі репутацію альфонса.

Цікаво, що вся ця історія продовжувалося лише до лютого 2022-го. Після цього як подейкують Ані Лорак збанкрутувала, і мала чималі фінансові проблеми. Кароліна втекла з російської федерації, а разом з нею і Єгор, але довго зі співачкою не залишався. За останніми даними, він нібито проживає в Сполучених Штатах Америки.

Але усе це вже багато разів могло змінитися. Тим паче що Ані Лорак знайшла своє кохання у особі тренера з йоги Ісаака. Зараз вони активно подорожують світом, публікують спільні фотографії розповідають про свою велику любов.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.