46-річна травесті-діва Монро раптово змінила професію і зізналася, хто вона тепер: “Ставайте у чергу”

46-річна травесті-діва Монро раптово змінила професію і зізналася, хто вона за спеціальністю тепер. Життя зірки пішло абсолютно за іншим сценарієм, але вона його обрала самостійно.

Травесті-діва Монро популярна в Україні вже багато років. Вона прославилася ще до того, як українці почали масово використовувати Instagram, і тим паче створювати популярні блоги, і заробляти за допомогою них гроші. Її регулярно можна було побачити на різних розважальних шоу, вона часто могла дати свою думку на різні теми, і ця думка високо цінувалася.

Так склалося, що Монро не зайняла якоїсь окремої ніші в шоу-бізнесі, але її всі прекрасно знають. Тобто можна сказати, що вона стала такою собі світською левицею.

Травесті-діва Монро повідомила, ким тепер буде працювати

Травесті-діва Монро ошелешила новиною про появу дитини
 Травесті-діва Монро повідомила, ким тепер буде працювати

Але ніщо не вічне під луною. Усі мають необхідність рухатися далі, навіть крупні бізнесмени, політики, зірки. Травесті-діва Монро нещодавно повідомила, що також не стояла на місці, і за ці декілька років значно просунулася вперед, про що не поспішала розповідати.

Мова йде про опанування нею нової професії, і вона вирішила йти у ногу з трендами, адже зараз психологія займає величезне місце у житті користувачів.

Багато хто останні декілька років активно ознайомлювався з популярною психологією, хтось вирішив заглибитися і пішов далі. Монро в свою чергу вступила до університету та отримала спеціалізацію з психології.

Зовсім скоро вона отримає свій диплом і зможе надавати консультації та допомагати людям. Монро розповіла, що усі бажаючі вже можуть вставати у чергу.

“Закінчила успішно. Зараз маю два місяці, щоб подумати над темою курсової та дипломної. Потім у мене другий курс і диплом. І все, ставайте в чергу, буду вже на законних підставах надавати психологічні консультації. Це, звичайно, жарт. Я так далеко не будую планів”, – розповіла Монро.

Монро також зізналася, що навчання дало їй багато бонусів. Зірка змогла вийти зі своєї зони комфорту, познайомитися з новими людьми і знайти новий сенс, який раніше від неї був прихований.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.