“Ну така він людина…”: дружина 58-річного Павліка відверто відповіла, чому чоловік не хоче другої дитини

Молода дружина Віктора Павліка 30-річна Катерина Репяхова мріє намір народити дівчинку. Проте, 58-річний артист не готовий до поповнення у сім'ї, але жінка налаштована рішуче.

Відомий український співак Віктор Павлік ходив до РАГСу чотири рази, причому, кожна наступна дружина була молодшою ​​за попередню. Від чотирьох шлюбів у співака народилося по одній дитині. Зараз Павлік одружений зі своєю колишньою шанувальницею Катериною Репяховою, яка молодша за нього на 28 років. Три роки тому молода дружина подарувала артистові сина Михасика, але на цьому вона зупинятися не збирається. У найближчому майбутньому блогерка та бізнес леді збирається народити знаменитому чоловікові дочку, але Павлік поки що не налаштований на поповнення.

Чому знаменитий співак не хоче дитину від Каті Репяхової?

На це питання 30-річна дружина Павлика докладно відповіла у коментарі “Люкс ФМ”. За словами Катерини, 58-річний Віктор Франкович чітко розуміє скільки йому вже років. До того ж артист тільки недавно переніс операцію на серці і зараз проходить реабілітацію. Знаменитий співак розуміє, що в такому стані він не зможе повноцінно допомагати молодій дружині, тому Катя має розраховувати лише на свої сили.

“Насправді у мене так завжди у житті. Він така людина…”, – сказала Репяхова.

Молода дружина Павліка розповіла, чому чоловік не хоче другої дитини
Молода дружина Павліка розповіла, чому чоловік не хоче другої дитини

На завершення дружина Павлика зробила відверте визнання, що коли вона завагітніла сином, Віктор Франкович теж був не дуже готовий, а коли малюк з’явився на світ, весь світ його перекинувся і тепер обертається тільки навколо Михасика.

Молода дружина Павліка розповіла, чому чоловік не хоче другої дитини
Молода дружина Павліка розповіла, чому чоловік не хоче другої дитини

“Сьогодні не готовий, завтра буде готовий”, – зробила висновок Репяхова.

Нагадаємо, що у Віктора Франковича четверо дітей. Старшому синові Олександру від раннього шлюбу артиста виповнилося 40 років. У другому шлюбі у співака народилася донька Христина. Дівчина веде непублічне життя і дуже рідко з’являється в мікроблозі зіркового батька. Найдраматичніша історія трапилася із середнім сином Павлом, який народився у шлюбі Віктора Павліка з танцівницею Лорою Созаєвою. У 22 роки молодий хлопець помер від онкологічного захворювання.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.