|
08.06.2023 16:28

Учасник “МастерШеф. Професіонали-4” Антон Гільчук розповів про стосунки з Мартиновською: світяться від щастя

Учасник відомого кулінарного шоу країни "МастерШеф. Професіонали-4" Антон Гільчук розповів про своє ставлення до провідної шеф-кухарки Ольги Мартиновської.
Автор: Юлія Ящук

Телепроєкт “МастерШеф” вперше почав готувати справжніх кулінарів до битви та вдосконалення наявного професіоналізму ще в далекому 2011 році. За цей час змінювалися судді, удосконалювалися правила та конкурси, а також світ побачив справжніх відданих своїй справі людей, в яких горіли очі від процесу створення страв.

Нинішня суддя “МастерШеф. Професіонали-4” Ольга Мартиновська здобула перемогу в третьому сезоні шоу й довела всім, що гідно тримає звання найкращого кулінара країни, адже зараз бачимо, що своїм досвідом почала ділитися з іншими учасниками.

Антон Гільчук розповів про стосунки з Мартиновською

Антон Гільчук, який покинув славнозвісну кухню проєкту в 12 випуску розповів, як ставиться до Ольги Мартиновської. У його Instagram користувачі поцікавилися, чи існують учасники з минулих сезонів “МастерШеф”, які його надихають. У відповідь на це питання, хлопець опублікував світлину з Ольгою, тим самим зазначивши, що саме ця жінка стала для нього великим прикладом.

Антон Гільчук розповів про стосунки з Мартиновською: світяться від щастя

На фото обоє постали такими щасливими та усміхненими, а також відчувалася досить дружня й тепла атмосфера навіть через екран смартфона.

Нагадаємо, що Ольга Мартиновська перебувала у шлюбі, з молодшим за неї чоловіком на 5 років, який виявився ще й колегою по роботі в закладі харчування – Іваном Кобцем. У пари народилася донечка, яку вирішили назвати Вірою, однак згодом жінка зрозуміла, що вона енергетично сильніша, тому прийняла рішення розлучитися.