|
09.06.2023 19:32

Володимир Дантес показав, які непрості часи настали в його житті: позичає у перехожих 200 гривень

Дантес ще бувши дуже юним прийшов на шоу “Фабрика зірок”. Саме там хлопець зміг заявити про себе на всю Україну. Та справжня зірковість прийшла до нього тоді, коли Наталя Могилевська об’єднала Дантеса та Вадима Олійника в один дует, який мав назву “ДІО.Фільми”.

Володимир Дантес

Хлопці були молодими й звісно, для них виступати на концертах, знімати кліпи, випускати альбоми було дійсно чимось новим та нереальним. Адже в їхньому житті такого ще не було. І до речі, перші великі гроші, які вони заробляли, також були для них новим етапом у житті. Гурт проіснував багато років, але в певний момент Олійник вирішив пов’язати своє життя з футболом і захотів співати сольно.

Саме з цього й почалась сольна кар’єра Володимира Дантеса. І варто сказати, що він став одним з найпопулярніших українських співаків у своїй віковій категорії. А згодом Володя зійшовся з Надією Дорофєєвою і це також додало йому більшої популярності.

Та зараз все інакше, за останні півтора року українське медіа дуже занепало, оскільки в нашу країну прийшла війна та велике горе. Але зараз все потроху відновлюється й робота за гроші в артистів з’являється. Сфера реклами і телебачення починає відновлюватися, з’являються нові проєкти та реклами.

І саме тому, для артистів також з’являється робота. Так, наприклад, днями Володимир виклав у інстаграм відео, де рекламує мобільний застосунок “HotLine”. І у кадрі йому варто було ходити просто вулиці й позичати у перехожих 200 гривень.

Дантес у рекламі

Тож, таке відео при перегляді може викликати дисонансні думки, але це лише була гра за прописаним сценарієм, тож, з фінансами у Дантеса все добре.