|
11.06.2023 15:55

Дочка Ольги Мартиновської покинула родину і залишила дім: спадкоємиця зірки не живе з нею під одним дахом

Як відомо, знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська виховує свою єдину дочку Віру самостійно. З чоловіком Дмитром вона не живе разом вже багато років. І про особисте життя, власне кажучи, говорить неохоче.

Дочка Ольги Мартиновської покинула родину

Дочка Ольги Мартиновської покинула родину

Після початку повномасштабної війни в Україні Ольга здебільшого знаходилася в Україні. У найкризовіші моменти вона була поруч зі своїми співвітчизниками. Зокрема кулінарка активно займалася імпортом життєво важливих ліків, як наприклад, L-тироксин.

Так продовжувалося декілька місяців, поки доставка медикаментів не налагодилася. Тоді ж Мартиновська прийняла рішення виїхати за кордон, але також з благодійною місією.

Дочка Ольги Мартиновської покинула родину

І лише через рік зірка дозволила собі трохи побути за кордоном для себе. Вона вивезла свою дочку і разом з нею на даний момент перебуває у Франції. Втім, спадкоємиця знаменитості знаходиться не з нею. Нещодавно Ольга оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові фотографії, на яких показала, як Віруня проводить час без мами. Маленька красуня рушила у подорож з дітьми, через що кулінарка звісно дуже хвилюється, адже дитина доволі маленька.

“Моя солодка булочка поїхала до табору в гори. Досі хвилююся, бо вона ще така мамина. Але це важливий момент, я вважаю. Дорослішання і маленька самостійність”, — поділилася знаменитість.

Нагадуємо, що тривалий час Ольгу Мартиновську підозрювали у романі з Володимиром Ярославським. Про близькі стосунки говорили і взаємини чоловіка з дочкою подруги. Віра ставиться до Володимира як до рідної людини.

Однак нещодавно знаменитості в черговий раз повідомили про те, що це лише плітки і ніякого відношення до реальності не мають. Вони публічно спростували стосунки і на даний момент знаходяться в розлуці. Ольга має повернутися до України заради проєкту “МастерШеф”. Наступний сезон буде присвячений аматорам. Тож незабаром фанати знову зможуть спостерігати за взаємодією Ольги та Володимира.