32-річна Ольга Мартиновська відверто розповіла про стосунки з Ярославським і показала доньку: “Наша Віруня”

Судді кулінарного шоу "МастерШеф" Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський продовжують інтригувати публіку натяками на більш ніж робочі стосунки.

Чутки про роман між Мартиновською і Ярославським поширилися мережею після того, як вони почали оприлюднювати спільні фото з доволі романтичним підтекстом. Кулінари часто позують, наче пара, присвячують одне одному зворушливі дописи. Крім того, вони навіть натякали на Оліну вагітність.

Довгий час на будь-які питання щодо характеру відносин Володимир і Ольга відповідали без жодної конкретики, що лише підливало масла у вогонь. Нарешті на радість численних фанатів Мартиновська описала історію стосунків з Ярославським, яку описала красномовним виразом: “Від любові до ненависті – один крок”. Вочевидь, їхнє спілкування з самого початку не можна назвати теплим.

Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський
Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський

Вперше Вову Оля побачила в одному зі столичних ресторанів, де на той момент працювала, а він був для усього колективу наче месія, оскільки прийшов підняти заклад з колін, оскільки той був на межі закриття. Пообіцявши кардинальні зміни, Володимир раптово відмовився від цієї роботи і зник.

Згодом Мартиновська вийшла заміж за кухаря, який влаштувався на кухню до Ярославського. Коли у пари народилася донька Віра, він звільнив чоловіка Ольги:

“У мене було багато розчарування та злості. Хіба можна залишати молоду родину без прибутку? Моя “любов” до Вови жевріла”.

Втретє доля звела Мартиновську і Ярославського разом вже на “МастерШеф”, де вони стали колегами-суддями. Вистачило всього кількох робочих днів, аби кулінари зрозуміли, що з них вийшла класна команда:

“Ми одразу відчули спорідненість душ. Від ненависті до любові залишався лише крок. Я впевнено його зробила і жодного разу не пошкодувала”.

Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська
Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська приховують роман

Під спільними фото телезірок фанати регулярно їх сватають, однак мови про це не йде. Натомість Оля вирішила відійти від теми стосунків з Володимиром і показала свою дитину. Так, в Інстаграмі Мартиновської з’явилося фото з підрослою донечкою Вірою. Дівчинка зачаровує бездонними очима і світлим волоссячком.

Коментатори у захваті від світлини:

  • “Яка Вірочка гарнюня”;
  • “Дівчатка, які ж ви прекрасні!”;
  • “Ляльки”;
  • “Наша Віруня така красуня”, – пишуть підписники.
Ольга Мартиновська показала доньку
Ольга Мартиновська показала доньку

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.